Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Luffy tek başına zoro ve sanjıyi alamaz.2 zoro tek başına sanjı+ frankiyi alamaz.Sanjı tek ayağıyla dediğini anlamadım ama teke tekte rahat alır.
G4 formuyla rahatça alır. Sanji'nin mükemmel bir dayanıklılığı yok,Zoro'nun dayanıklılığı da bir Dof etmez. Dof'a ada turu attıran Luffy bu ikilinin az zorlamayla alır. :/

Edit: Sanji ki Dof'a bir dakika bile dayanamamış biri. :/

Zoro bence rahatça Frank'yi alır. Adamın yedi denizde kesemeyeceği şey yok. Bir cyborg ona dert olamaz. Sanji'yle de aralarında bariz bir güç farklı var bence. Biri balıkadamların en güçlü kılıç ustasını yerken. Diğeri Jinbei ile birlikte Wadatsumi'yi alıyor. :/

Bildiğin tek ayağını kullanacak. :D

Alpamis

Kardeşim ben zoronun dayanıklılığına güveniyorum Kuma luffynin acısını cıkardı adam banamısın demedi niye dayanamasın.Birde o iki yıl öncesinde idi :D
Bana mısın demedi mi ? Adam bunu Shabondy'i de geçtim MarineFord arclarına kadar bile atlamadı. Dof'un bile meyvesinin avantajı göz önündeyken o darbeler sonucu bu kadar zarar alıyor.

Eustas Captain Kid

Luffy'i bayıltan acı mı ? Luffy acıdan mı bayıldı yoksa kendini salıverme miydi o ? Magellan ile savaşıp sağ çıkmış bir kişinin acı eşiğini tartışacak değilim ve de dayanıklılığını.

Zoro'yu Dof'un önüne koydun yani çok güzel.:)

Bana mısın demedi mi ? Adam bunu Shabondy'i de geçtim MarineFord arclarına kadar bile atlamadı. Dof'un bile meyvesinin avantajı göz önündeyken o darbeler sonucu bu kadar zarar alıyor.
Bana mısın demedi derken daha ayaktaydı demek istiyorum başka birisi alsaydı o acıyı meftaydı.Bence dayanır bu sizin görüşünüz saygı duyarım.

Sen Luffy, Zoro'nun acılarını alsaydı orda öleceğini düşünüyorsun yani ?
Helvasını yiyor olurduk.
Luffy sanmıyorum ki G4 ile Zoro'ya üstün gelebilsin eger üstün gelicekse yeni saldırıları cıkması lazım.Zoro tam gaza geçtiginde şu an bile hayvanken en az G4 seviyesine geelir.

Luffy kendi içindeki kadar daha acı alsaydı evet düşünürdüm dayanıklı dedikte o kadarda demedik zoronun halini gördük o acıyı alınca adamın beyaz yeri kalmadı kandan :)

Alpamis

Helvasını yiyor olurduk.
Luffy sanmıyorum ki G4 ile Zoro'ya üstün gelebilsin eger üstün gelicekse yeni saldırıları cıkması lazım.Zoro tam gaza geçtiginde şu an bile hayvanken en az G4 seviyesine geelir.
Kardeşim ciddi misin ? Ciddi soruyorum bunu.:S
Luffy kendi içindeki kadar daha acı alsaydı evet düşünürdüm dayanıklı dedikte o kadarda demedik zoronun halini gördük o acıyı alınca adamın beyaz yeri kalmadı kandan :)
Ya anlatamamışım sana.:S Diyorum ki Luffy o vaziyette iken Zoro'nun acılarını alsaydı öleceğini mi düşünürdün ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık