Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Harley one piecenin en kilit bölümü

Şimdi burada Ripleyin sözleri çok manidar , adem ağacı görselini küçük bir çocuğun hayali diye nitelendiriyor .

Luffynin hayali bölümümde tüm tayfa şaşkınlık ve heyecanla tepki vermişti . Korsankral olacağım diye yırtınan Luffynin hayali off-screen söylendi ve tayfa aşırı tepkiler verdi Frank bu kulağa müthiş geliyor dedi , Jinbei ne söyledi az önce o dedi , Ussop ciddi olamazsın dedi vb . Tepkiler verildi .

Luffynin hayali tüm ırkları tek çatı da toplamak ( one piece ) ve bir arada yaşamasını sağlamak olabilir belki de .

Biliyoruz ki Luffy de küçük çocuk gibi düşünüyor çoğu zaman .

Luffynin bundan 900-1000 yıl önce yaşamış olması ( Joy boyun kendisi ) bu görseli yapması , şu an tekrar dünya da olması bence kuvvetli bir olasılık . Hep karşı çıktığımız reenkarnasyon Nika ‘ nın seriye girmesiyle bence çokta absürt değil . Zunisha Nika dönüşümü zamanı resmen Joy boy bu dedi , Emethte benzer tepkiyi verdi. Bu bence Luffy Nika meyvesi yedi Joy boyda aynı meyveye sahipti ile açıklanabilse de göründüğü gibi bizzat kendisinin olmasının olasılığı da büyük .

@Silver BİRAZDAHA KAPSAMLI BİŞİ YAPTIM BENDE
@Reiper SEN NE DERSİN ? (capslock açık kalmış yeni farkettim kusura bakmayın)
-MARİNEFORD WB DİYE GERİDE YOKSA OLD GARPIN YANINA KOYARDIM YAŞLI WB Yİ.
-DRAGON AKAİNU BEKLENTİ ŞEKLİNDE
-SENGOKU GÖZÜMDEN DÜŞTÜ İYİCE ZATEN
-LOKİYİ GÖRMEK LAZIM MİNİMUM YONKO LVL DİYE ORAYA KOYDUM
-LUFFYNİN KİZARUYA KARŞI HALİNDEN SONRA YONKOYA ALMADIM AMA SAVAŞ GÜCÜ OLARAK YONKO LVL
-BİGMOM SENARYO KURBANI YOKSA ODA YONKO LVL EDERDİ BENCE
-KARASAKAL LAWA KARŞI ZORLANDI BİTIK
-FUJITORA BENCE OKEY DAHA GÜÇLÜDE ÇIKABİLİR
-GARLİNGİN NE HALDE OLUCAĞINI BİLMİYORUM TANRI VADİSİ HALİNDEN ZAYIFSA VEYA YAKINDA ORDAKİ HALİNE YERİ İYİ
-KONG BİLİNMEZLİK ADI GEÇMEDİ HİÇBİ SAVAŞTA
-YAŞLI RAY>BECKHMAN OLABİLİR BELKİ AMA BECKHİ GÖRMEK LAZIM
-ARAMAKİ VS OLD GABAN TARTIŞMAYA AÇIK AMA ARAMAKİYE KESİKLER PEK İŞLEMIOR HEMEN YENİSİ ÇIKIYOR GABANIN YAKINA GİRİP ACOCLU SALDIRIYI İNDİRMESİ LAZIM AMA BİSSÜRÜ YENİLENEN DALA KARŞI BUNU YAPABİLİRMİ EMİN DEĞİLİM
-SABO FUJITORAYLA EŞİT GİDEBİLİYORDU BİRSÜRE HAKEDİYO YERİNİ
-KUMAYA HAKSIZLIK YAPMIŞ BİLE OLABİLİRİM AMA FAZLA İDDALI OYNAMAK İSTEMEDİM

Son düzenleme:
Harley one piecenin en kilit bölümü

Şimdi burada Ripleyin sözleri çok manidar , adem ağacı görselini küçük bir çocuğun hayali diye nitelendiriyor .

Luffynin hayali bölümümde tüm tayfa şaşkınlık ve heyecanla tepki vermişti . Korsankral olacağım diye yırtınan Luffynin hayali off-screen söylendi ve tayfa aşırı tepkiler verdi Frank bu kulağa müthiş geliyor dedi , Jinbei ne söyledi az önce o dedi , Ussop ciddi olamazsın dedi vb . Tepkiler verildi .

Luffynin hayali tüm ırkları tek çatı da toplamak ( one piece ) ve bir arada yaşamasını sağlamak olabilir belki de .

Biliyoruz ki Luffy de küçük çocuk gibi düşünüyor çoğu zaman .

Luffynin bundan 900-1000 yıl önce yaşamış olması ( Joy boyun kendisi ) bu görseli yapması , şu an tekrar dünya da olması bence kuvvetli bir olasılık . Hep karşı çıktığımız reenkarnasyon Nika ‘ nın seriye girmesiyle bence çokta absürt değil . Zunisha Nika dönüşümü zamanı resmen Joy boy bu dedi , Emethte benzer tepkiyi verdi. Bu bence Luffy Nika meyvesi yedi Joy boyda aynı meyveye sahipti ile açıklanabilse de göründüğü gibi bizzat kendisinin olmasının olasılığı da büyük .
BMnin hayali tüm ırkların birlikte yaşaması. O yüzden Brooku ve Kingi istiyordu.

Roger ve Luffynin hayali farklı bir şeydir.

-LUFFYNİN KİZARUYA KARŞI HALİNDEN SONRA YONKOYA ALMADIM AMA SAVAŞ GÜCÜ OLARAK YONKO LVL
-GARLİNGİN NE HALDE OLUCAĞINI BİLMİYORUM TANRI VADİSİ HALİNDEN ZAYIFSA VEYA YAKINDA ORDAKİ HALİNE YERİ İYİ
-ARAMAKİ VS OLD GABAN TARTIŞMAYA AÇIK AMA ARAMAKİYE KESİKLER PEK İŞLEMIOR HEMEN YENİSİ ÇIKIYOR GABANIN YAKINA GİRİP ACOCLU SALDIRIYI İNDİRMESİ LAZIM AMA BİSSÜRÜ YENİLENEN DALA KARŞI BUNU YAPABİLİRMİ EMİN DEĞİLİM
Tabloya göre değerlendirirsek ;

-- Kaidoyu JB - KK arasına en kötü KK ligine koyardım şahsen, gerek tanıtım gerek başarım olarak eşi benzeri yok, en basiti Haraldın girişiyle Kaidonun girişi bile aynı ikisi de 10000 metreden aşağı atlayarak başlıyorlar.

--Shanksla ilgili de, Roger ve Shanks arasında ben şahsen fark göremiyorum. KK veya Yonko farketmez, şahsen ikisini yanyana koymak daha mantikli geliyor.

--Shiki/ Ray/Gaban Amiral üstü olabilirler mi? Yazar göstermediği için bir şey diyemiyorum. Gaban Ganzuiyi tutuyor, Ray offpanel yüzü gözü morarmış, hiç o intibayı vermiyorlar. Bu konudaki söylemleri yanıltıcı buluyorum. Misal Ray genç olsam seni alir üstüne gençlere yardim ederdim diyor ancak bu sadece kendi beyani.

-- Lokiyi daha görmek lazım. Her çıkana Amiral level demek adettendir ancak yazarın Amiralleri önemsemesinden olsa gerek her karaktere o ayricaligi vermiyor. Bakalim hakisi ne durumda saldiri savunmasi vs.

--Genç Kuma, azcık kötü birisi olsa OP dünyasının içinden geçermiş, hayvan gibi güclü. Yeri bence de Amiral lvl.

Bana kalırsa hakileriyle gökyüzünü yaran kişiler yonko lvl olması gerekir.Güç bakımından BM yonko seviyesinde kendisi nerf yedi Wano'da.Kaidou ile şavaşarak gökyüzüne yarmışlardı.Aynısı Luffy için de geçerli.Luffy'de Kaidou ile savaşarak gökyüzünü yardı.

BMnin hayali tüm ırkların birlikte yaşaması. O yüzden Brooku ve Kingi istiyordu.

Roger ve Luffynin hayali farklı bir şeydir.

Tabloya göre değerlendirirsek ;

-- Kaidoyu JB - KK arasına en kötü KK ligine koyardım şahsen, gerek tanıtım gerek başarım olarak eşi benzeri yok, en basiti Haraldın girişiyle Kaidonun girişi bile aynı ikisi de 10000 metreden aşağı atlayarak başlıyorlar.

--Shanksla ilgili de, Roger ve Shanks arasında ben şahsen fark göremiyorum. KK veya Yonko farketmez, şahsen ikisini yanyana koymak daha mantikli geliyor.

--Shiki/ Ray/Gaban Amiral üstü olabilirler mi? Yazar göstermediği için bir şey diyemiyorum. Gaban Ganzuiyi tutuyor, Ray offpanel yüzü gözü morarmış, hiç o intibayı vermiyorlar. Bu konudaki söylemleri yanıltıcı buluyorum. Misal Ray genç olsam seni alir üstüne gençlere yardim ederdim diyor ancak bu sadece kendi beyani.

-- Lokiyi daha görmek lazım. Her çıkana Amiral level demek adettendir ancak yazarın Amiralleri önemsemesinden olsa gerek her karaktere o ayricaligi vermiyor. Bakalim hakisi ne durumda saldiri savunmasi vs.

--Genç Kuma, azcık kötü birisi olsa OP dünyasının içinden geçermiş, hayvan gibi güclü. Yeri bence de Amiral lvl.
--shanksın henüz en iyi başarımı kidi yenmek ama ordada kid kendi saldırısını yiyor gibi mevzular döndüğü için birde marinefordda vista ile eşleşen mihawkın rakibi olarak lanse edildiği için rogerı daha üst görüyorum ama geçmişe döncükte roger gözümden düşüyor olabiliritesi var.
--shikinin garp ve sengoku ile olan dövüşte adaya gemi fırlatıp 1 kasaba gibi bi alanın yıkımına sebep olucak kadar ayakta kalmasından ötürü 2v1 senaryoda çok boş karakter olduğunu düşünmüyorum birde rogerlarları deniz savaşında köşeye sıkıştırması gibi şeylerin boşa söylendiğini sanmıyorum ama beklenti birazdaha gücünü net gördüğümüz panel yok ne yazıkki.
--rayleigh zaten 78 yaşındaki hali ile kizaru ile eşleşebiliyordu bence prıme halinde kizarunun üstündedir rahat diye düşündüm gabanlada rayleigh denk gözüktü bana
--lokiden beklentim çok babası rox ile aşık atabiliyordu sonuçta ayrıyaten yaşlı gabanın üstünde olduğunu gaban shanks gelene kadar kimse lokiyi durduramadı diyerek söylemişti zaten loki>yaşlı gaban çok net ona verilen özel ödülünde saf gücüne vurgu olduğunu düşünüyorum birde teoriler mevcut duymuşsundur shanks lokiyi 6 sene önce yendi lokiyi yendiği için yonkou oldu hani loki yonkou gücüne çok yakın veya direk yonkou gücünde gibi bişiy ortaya çıkar bence öyleyse.

-- kuma finalde iyileşip savaşa girerse bence goroseilerden birisi ile eşleşebilir adam çünkü her alanda baya sağlam dayanıklı-hızlı-saldırı gücü ve yıkım gücü yüksek- fiziksel kuvveti yüksek-silahlanma hakiside kullanıyor
KUMA

550 milyonluk dev koramiralleri tekleyen oarsa tek atıyor

akainu kafasının bi kısmını ve ayağını eritmiş halde gidiyor ve satürnü tek saldırıda savaş dışı bırakıyor g5 luffy felan o etkiyi saturna 5-10 yumruk atarak yapıyordu

bide yol üstü hani koşarken 1 zoan meyveli koramirali birde yanındaki diğer koramirali çer çöp gibi tekliyor
https://hizliresim.com/1m3tw28

çok bozuk karakter gerçekten güç olarak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık