gelecek görme olan çok kişi vardır daha detaylı söylenmeyen pasif çalıştığı için bu yetenek katakuri gibi detaylı gösterilen karakter sayısı az genelde.Luffy nerf yemedi bence. Benim gördüğüm 2 etken var ;
1- Luffy Kaido yenilince otomatikman Kaido lvl olmuyor. Kaidonun ne şartlarda düştüğü ortada. Luffy taş çatlasın en fazla Amiral lvl eder ki, Kaido olsa gelmezdim diyen Ryokugyunun Luffynin kellesini hedeflemesi ve Kizarunun Luffy performansi bunu gösteriyor zaten.
2- Motivasyon farkı. Luffynin Wanoda Kaidoyu devirmesi onun ve tüm Wano için bir ölüm kalım mücadelesiydi. İlk tek yediğinde bunu senin yanina bırakmayacağım diyor, yumruk vurdukça bu anam için bu babam için bu da Pedro için diyor Cüneyt Arkına baģlıyor. Luffy Wanoda G5ten çıkınca hemen dönüyor ama 1 aylık yemek tüketip sıfırlanmasına rağmen Kaidonun gözler kapanmadan Luffy bayılıyor ve 1 hafta sonra uyanıyor. Eggheadde ise Luffy G5ten çikmasina rağmen konuşabilir halde ve bu kadar uzun bayılmıyor. Eggheadde bariz motivasyon eksikliği var Luffynin. Niye savaşıyor, Vegapunku korumak için, Kizarunun Luffyle derdi yok, Luffy de bunu biliyor. Eğer motivasyonu kendisi ve tüm adanın hayat memat meselesi olsa G5e erken dönerdi.
Kizaru muhabbeti açılınca fark ettim de Rayleigh dünyada güçlü bir kısım kişiler geleceği görür diyordu, kendinde gelecek görme gösterilmedi. Şuana kadar gösterilenler ;
--Kaido
--Shanks
--Luffy
--Katakuri
--Gaban
Katakurinin Logia savunmasının mantiğini gelecek görmeye bağlaması nedeniyle Akainu-Kuzan ve Kizaruda gelecek görme var denilebilir.
Öyle olunca 3 Amiral > Ray/Gaban bence. Saldırı güçlerinin de yeteceğini hiç düşünmüyorum.
gabanın saldırı gücü okadar fena değil bence hocam ya rayleightende halen bir acoc tekniği göstermedi yazarımız saolsun.
içsel kırılmayımı anladı bu dediğine sen inandınmı asıl burdan kaçamazsınız diyody adama ne kırılmayı anlamasıBuna kendin inanıyor musun? Kaido ile olan savaşında resmen ölümden dönerek devam etti savaşa. Luffy vs Kizaru'da Kaido dövüşündeki bir asılma yok Luffy'den. Luffy rakibine göre savaşan biri. Kizaru'daki içsel kırılmayı anladı büyük ihtimal. Üstüne varmadı bu yüzden.