Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Garp'a dair analizimi şu sözler ile,özetlemek istiyorum: "Dünyamdaki sorunları ben yaratmadım... Onlara katılmıyorum ve eğer dünyanız mükemmelse ve gördüğünüz her adaletsizlikle savaşıyorsanız sizi takdir ediyorum. Maalesef bunun için gereken güce sahip değilim. karşımdaki delilerle, katillerle ve canavarlarla savaşıyorum çünkü kontrol edebildiğim tek şey bu. Ve hayatımın sonunda Tanrı'nın huzurunda yargılandığımda, elimden gelenin en iyisini yaptığımı ve bu dünyayı daha iyi bir yer olarak bıraktığımı bilmesini umuyorum."

Garp, Dünya Hükümeti'nin yozlaşmış olduğunu biliyor, ancak tüm gücüyle bile dünyanın sorunlarını çözemeyeceğini de biliyor. kazanabileceği ve kontrol edebileceği savaşlarda savaşıyor çünkü elinden gelenin en iyisini yapmanın en iyi yolunun bu olduğuna inanıyor. Garp, birçok kişinin söylediği gibi Dünya Hükümeti'ni ele geçirseydi, Nika olmadan neredeyse kazanılması imkansız bir savaş olduğu görüldüğü için kaybederdi. Garp, dünyayı kurtaramayacağını biliyor, bu yüzden kurtarabileceği herkesi kurtarıyor.

şu bölüme bakarken one piecenin derinliğini anlıyoruz

birinci çağda benim anladığım Nikanın doğuşu . Nika arzularla doğuyor , köle insanlar bir kurtarıcı arıyor ve Nika doğuyor . Enteresan değil mi? Nika için gücü hayal dünyasıyla şekillenen en absürt güç dendi . Çok kötü durumdasınız ve çıkmaza girdiniz . O an bir kurtarıcı gelsin diye dua ediyorsunuz . Gelen ise şen şakrak sürekli gülen ve dans eden biri . İçinizi neşe kaplıyor onu görünce o sizi bu ümitsizlikten kurtaracak diye bekliyorsunuz ama olmuyor . Dünya alevler içinde , toprak tanrısı ( İmu ) herşeyi yok ediyor . Bir daha buluşamayacaklar Nika başaramıyor .

ikinci çağ başlıyor, Nika tam yok olmadı nefesi hissediliyor . İmu birinci çağda zafer kazandı ve onla birlikte olanlar Nikayı alt ettikleri için kendilerini tanrı olarak gördüler ( kutsal ejderler ) . Orman tanrısı ( imu ) şeytanlarını besliyor ( ne hikmetse şu an da şeytan orduları okuyoruz ) ama bu defa deniz
Tanrısı gazabını gösteriyor .Yine buluşamadılar çünkü Nika gelemedi .

Üçüncü çağ ise bence Luffynin getireceği çağ . Zaten resim gösteriyor ki Luffy her ırkı kendi safına çekip İmuyu durduracak ve şafağı getirecek . Bu defa buluşacaklar .

Peki bu buluşacak buluşmayacak kelamları kim için ediliyor? Burası en ilginç kısım . Kimler bu kavuşamayanlar ?

Kizaru reis iş başında

sizce nekadar doğru bu video ve kizarunun mid diff kazanması kim hangi zorlukta kazanırdı ?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık