Kk seviyesi Sakazuki ne alaka ? Kk seviyesi nedir bir de bunu tanımla ? Kk demek en güçlü demek mi ?
Ya abi tier katmanı gibi düşünün s>a>b>c gibi
God lvl>Kk>yonkou>admiral>yc1
Fandomda böyle ele alınıyor genelde buyüzden böyle yazdım bende.
Akainudan kk seviyesi bi güç bekleme sebebim ztn 2 sene önce aokijiden üstündü aokiji ve akainu en güçlü 2 amiral olarak lanse edilir eşleşmelerine bakarsak bunlardan birazdaha güçsüz bi kizaru egheadde mental nerfli olmasına ve amacı luffyi yenmek olmamasına rağmen luffynin g4 formuna üstün geldi g5 formundaki luffyninde enerjisi bitene kadar eşit dövüşebildi en son luffynin tam güçte öngörülmesi zor bi saldırısı ile yıkıldı hemen ardından luffye yemek veren adam kizaru oldu sbs bilgisine göre kısaca g5 luffye karşı başarıları ile kizaruyu yonko seyesi bi gücte ele alıyorum akainu>kuzan>kizaru 2 sene önceki dövüşte ve sonraki zaman diliminde karakterlerin eskisinden daha güçlü geleceği ve kuzan ile akainunun 10 günlük dövüşünde hem meyvesel hemde hakisel olarak gelişmeleri çokyüksek ihtimal
Bunlardan ötürü kuzanı yonko lvl e akainuyu onun biraz daha üstü olucak şekilde kk lvl e koydum zaten muhtemelen yaşayan en güçlü denizci akainu çıkar seri sonu filo amirali sengokuda zamanında rogera denk bi güçteydi yada yakındı akainuda eos luffye yakın veya denk bi güçte olur bu sebeplerden kk seviyesini uygun gördüm.