Yahu git adamı zirve karakter arasında anıyorsun.İmparatorlar,hemen peşlerinden amiraller gelir zirve konusunda.
Croco'yu sal artık xD
Kimlerle denk görelim? Senin gibi Coby ile falan mı? :S
Başladın yine, gerçekleri kabul et artık.

Yahu git adamı zirve karakter arasında anıyorsun.İmparatorlar,hemen peşlerinden amiraller gelir zirve konusunda.
Croco'yu sal artık xD
Hala konuşuyon mu kabul edeceğim bir şey yok ?Kimlerle denk görelim? Senin gibi Coby ile falan mı? :S
Başladın yine, gerçekleri kabul et artık.![]()
Ne YC2'si yahu valla bir şey demiyorum sana daha.Hala konuşuyon mu kabul edeceğim bir şey yok ?
Ben yk3 diyordum,hadi şuan yk2 ve ya yk1 çıksın şu noktadan sonra zirve güçler rol alır.
Güç açısından çok etki bırakacak çar değil.
Kasıtlı olarak kötü göstermeye çalışmak ne demek yahu ? Fandaşların ile karıştırma istersen hocam. Demek istediğimi baştan anlamamışsın da zaten.Sen inatçı mısın ? Bilmiyorsun diyorum ya ? Kasıtlı olarak kötü göstermeye bana doğruyu öğretme çaban mı var ?
Croco en iyi ihtimalle Queen daha fazlası olursa Marco güçlerinde de çıkabilir ama daha üstünü sanmam demişim.
Güldüğü seviyeye bak,Jozu niye Croco'nun üstüne dozer gibi koştu,o zaman ?Ne YC2'si yahu valla bir şey demiyorum sana daha.![]()
Tamam düşünceni söyleyebilirsin problem yok ama mesajımı anlamamıştın yani.Kasıtlı olarak kötü göstermeye çalışmak ne demek yahu ? Fandaşların ile karıştırma istersen hocam. Demek istediğimi baştan anlamamışsın da zaten.
Croco gibi birisi Queen gibi bir low'dan zayıf çıkamaz güncelde. Luffy'nin rakiplerinin kumaşları iyice belli edildiği bu zamanlarda hele.
İstisnalar kaideyi bozmaz. Sen hariç çoğunluğu bir karakteri ya da fanlarını kötü gösterme konusunda uzman kişilerden oluşuyor.Tamam düşünceni söyleyebilirsin problem yok ama mesajımı anlamamıştın yani.
Beni de bir fan grubuna sokabilirsin ama o gruptaki kişilerle aynı şeyleri mi söylüyorum devamlı ?
Ne ne düşünürsem onu net söylerim çok uzun zamandır takip ettigim içinde coğu konuda maalesef fikrim sabit.İstisnalar kaideyi bozmaz. Sen hariç çoğunluğu bir karakteri ya da fanlarını kötü gösterme konusunda uzman kişilerden oluşuyor.
Koşması neyi kanıtlıyor? Bunu yıllarca tartıştık şu forumda. Hala Kuzan deme diyorsun. İki taraflı örnek var bu konuda. Jozu dediğimiz karakter tekniksiz saldırısı ile kan aldı Aokiji'den.Güldüğü seviyeye bak,Jozu niye Croco'nun üstüne dozer gibi koştu,o zaman ?
Şimdi Kuzan deme,Kuzanın Jozu'ya karşı duruşu daha ağır basıyordu zaten.
Croco vs Jozu'da Croco sana göre kesin galip değil mi ?