Hadi biz biri bir şey yazdı ona cevap verdik tartışma çıktı. Sen ne kendi kendine sayıkliyorsun güncel de Mihawk mı geçiyor?güncelde croconun c si geçmiyor şu an biri ha bire ruhunu çağırıyor buraya
Hangi shichi için amiral seviyesi diyebilirsin mesela ?Koşması neyi kanıtlıyor? Bunu yıllarca tartıştık şu forumda. Hala Kuzan deme diyorsun. İki taraflı örnek var bu konuda. Jozu dediğimiz karakter tekniksiz saldırısı ile kan aldı Aokiji'den.
Aynı şekilde Jozu Crocodile başka yere odaklıyken onu gafil avlamasına rağmen yine ağzından biraz kan almak dışında bir şey yapamadı. Ek olarak daha güçlü bir saldırı yaptığı ortadaydı.Aynı şekilde Crocodile'ın Jozu'yu yakaladığını düşün ne olurdu sence? Ben sana söyleyeyim, şurada Jozu'nun yaşadığı sahnenin benzeri olurdu...![]()
Çünkü bazı kişiler hatayı affetmeyen güçlere sahip. Bu yetenekleri de standart seviyede kullanmıyorlar, üst düzey kullanıcılar. Güldüğün seviyeye bak diyorsun, evet Crocodile'ın Queen gibi biri olmayacağı çok açık bana göre...
Artık ben bakmıyorum sen gayet dövüyorsun kumu gördüğüm kadarıylaHangi shichi için amiral seviyesi diyebilirsin mesela ?
Jinbei için diyebilir misin ve ya Hancock ve ya Kuma ? Ve ya Dof ?
Croco'ya ne oldu da bir anda en güçlü shichi mi oldu ?
Wevil gibi gücü amiral tarafından net şekilde övülen bir adam için bile kesin bir seviye biçemiyoruz.
Ayyy ne kadar da çirkin ne kadar da yakışmamış ne kadar da olmamış. Bu kadar mı gitmez birine.
Law kadar yakışmaz kimseye o meyve. Adamın tarzına çok uygun. Doktor olması da cabası.Ayyy ne kadar da çirkin ne kadar da yakışmamış ne kadar da olmamış. Bu kadar mı gitmez birine.![]()
Gelecek görme hakisi açık : 3 haftaya kalmaz Garp baba diye diye Garp fanı olursun sen elinden alırsa.Ayyy ne kadar da çirkin ne kadar da yakışmamış ne kadar da olmamış. Bu kadar mı gitmez birine.![]()
Kendinle mi karıştırdın beni. Law'ın dışına çıkmam ben.Gelecek görme hakisi açık : 3 haftaya kalmaz Garp baba diye diye Garp fanı olursun sen elinden alırsa.![]()
Law kadar yakışmaz kimseye o meyve. Adamın tarzına çok uygun. Doktor olması da cabası.
Kendinle mi karıştırdın beni. Law'ın dışına çıkmam ben.