Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen inatçı mısın ? Bilmiyorsun diyorum ya ? Kasıtlı olarak kötü göstermeye bana doğruyu öğretme çaban mı var ?

Croco en iyi ihtimalle Queen daha fazlası olursa Marco güçlerinde de çıkabilir ama daha üstünü sanmam demişim.
Kasıtlı olarak kötü göstermeye çalışmak ne demek yahu ? Fandaşların ile karıştırma istersen hocam. Demek istediğimi baştan anlamamışsın da zaten.

Croco gibi birisi Queen gibi bir lowdan zayıf çıkamaz güncelde. Luffy'nin rakiplerinin kumaşları iyice belli edildiği bu zamanlarda hele.

Kasıtlı olarak kötü göstermeye çalışmak ne demek yahu ? Fandaşların ile karıştırma istersen hocam. Demek istediğimi baştan anlamamışsın da zaten.

Croco gibi birisi Queen gibi bir low'dan zayıf çıkamaz güncelde. Luffy'nin rakiplerinin kumaşları iyice belli edildiği bu zamanlarda hele.
Tamam düşünceni söyleyebilirsin problem yok ama mesajımı anlamamıştın yani.
Beni de bir fan grubuna sokabilirsin ama o gruptaki kişilerle aynı şeyleri mi söylüyorum devamlı ?

Tamam düşünceni söyleyebilirsin problem yok ama mesajımı anlamamıştın yani.
Beni de bir fan grubuna sokabilirsin ama o gruptaki kişilerle aynı şeyleri mi söylüyorum devamlı ?
İstisnalar kaideyi bozmaz. Sen hariç çoğunluğu bir karakteri ya da fanlarını kötü gösterme konusunda uzman kişilerden oluşuyor.

Güldüğü seviyeye bak,Jozu niye Croco'nun üstüne dozer gibi koştu,o zaman ?
Şimdi Kuzan deme,Kuzanın Jozu'ya karşı duruşu daha ağır basıyordu zaten.

Croco vs Jozu'da Croco sana göre kesin galip değil mi ?
Koşması neyi kanıtlıyor? Bunu yıllarca tartıştık şu forumda. Hala Kuzan deme diyorsun. İki taraflı örnek var bu konuda. Jozu dediğimiz karakter tekniksiz saldırısı ile kan aldı Aokiji'den.

Aynı şekilde Jozu Crocodile başka yere odaklıyken onu gafil avlamasına rağmen yine ağzından biraz kan almak dışında bir şey yapamadı. Ek olarak daha güçlü bir saldırı yaptığı ortadaydı.Aynı şekilde Crocodile'ın Jozu'yu yakaladığını düşün ne olurdu sence? Ben sana söyleyeyim, şurada Jozu'nun yaşadığı sahnenin benzeri olurdu...

Çünkü bazı kişiler hatayı affetmeyen güçlere sahip. Bu yetenekleri de standart seviyede kullanmıyorlar, üst düzey kullanıcılar. Güldüğün seviyeye bak diyorsun, evet Crocodile'ın Queen gibi biri olmayacağı çok açık bana göre...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık