Deneme
13bine falan bile iphone duymuşluğum var 2-3 sene önce.iphone xr 9000 TL yi geçmiş yuh ya
Genelde gb’ı falan cok yüksek oluyor o dediğin modeller düşük gb’ı birkaç bin TL altına düşer. Benim bahsettiğim model eski bir model taa 2018 model mi ne, 6500’den 9.300’e yükselmis son kur artısıyla. Apple aslında iyi fiyat uyguluyor Türkiye’de vergilerle cok şişiyor.13bine falan bile iphone duymuşluğum var 2-3 sene önce.
Naber nasıl gidiyo?Genelde gb’ı falan cok yüksek oluyor o dediğin modeller düşük gb’ı birkaç bin TL altına düşer. Benim bahsettiğim model eski bir model taa 2018 model mi ne, 6500’den 9.300’e yükselmis son kur artısıyla. Apple aslında iyi fiyat uyguluyor Türkiye’de vergilerle cok şişiyor.
Zaten geçen açıklamıştı Apple, iphone artık Türkiye'de Amerika'dan bile daha ucuz diye.Genelde gb’ı falan cok yüksek oluyor o dediğin modeller düşük gb’ı birkaç bin TL altına düşer. Benim bahsettiğim model eski bir model taa 2018 model mi ne, 6500’den 9.300’e yükselmis son kur artısıyla. Apple aslında iyi fiyat uyguluyor Türkiye’de vergilerle cok şişiyor.
İyiyim , iş güç koşturuyoruz . Son havadis olarak bedelli askerliğe başvurdum seneye asker oluyorum insallahNaber nasıl gidiyo?
Ooo asker oluyorsun demek, bedelli baya rahat diyordu @vega. Umarım seninki de onunki kadar iyi geçer.İyiyim , iş güç koşturuyoruz . Son havadis olarak bedelli askerliğe başvurdum seneye asker oluyorum insallahSen nasılsın okul falan nasıl gidiyor?
Ooo asker oluyorsun demek, bedelli baya rahat diyordu @vega. Umarım seninki de onunki kadar iyi geçer.
Okul zorluyor biraz da yapılmayacak gibi değil ya. Benim tembelliğimden dolayı zor aslında biraz da
Onun dışında birkaç kişisel sorunum vardı da öyle büyük şeyler değiller yaşayıp gidiyoruz işte jgjebfjwbe