Aynı fikirdeyim ama güzelliğe ve çirkinliğe pek takılmıyorum. Hani hiç yakışmaz ama canın istemiştir ve saçını mohawk yaparsın ya öyle işte@Uramichi Eski nick daha güzeldi.
Hiç yakışmaz ama canın istemiştir ve adını @Mihawk yaparsın ya öyle bir şey işte.Aynı fikirdeyim ama güzelliğe ve çirkinliğe pek takılmıyorum. Hani hiç yakışmaz ama canın istemiştir ve saçını mohawk yaparsın ya öyle işte![]()
Marka takıntın yoksa kesinlikle Xiaomi Poco x3 nfc 128 gb öneririm. Özellikle fotoğraf konusunda çok iyi. Pek oyun oynayan biri değilim o yüzden beni şarj konusunda 2 gün götürüyor. Nfc özelliği de çok kullanışlı, çoğu zaman cüzdanı çıkarmaya üşenip telefonla ödeme yapıyorum.Telefonu kırdım, şöyle memnum kaldığınız 5 bin TL'yi geçmeyecek bir cihaz varsa tavsiye alırım.
Xiaomi alacağım yoksa...
Marka takıntım yoktur.Marka takıntın yoksa kesinlikle Xiaomi Poco x3 nfc 128 gb öneririm. Özellikle fotoğraf konusunda çok iyi. Pek oyun oynayan biri değilim o yüzden beni şarj konusunda 2 gün götürüyor. Nfc özelliği de çok kullanışlı, çoğu zaman cüzdanı çıkarmaya üşenip telefonla ödeme yapıyorum.
Vdslini kullanıyorum iyi aslında ama pingi sıkıntı cok dalgalı oluyor bazenTürknet kullanan var mı? Memnun musunuz, nasıl?
Mi 11 lite önerecektim de yuh yav fiyatlar ne olmuş öyleMarka takıntım yoktur.
Bunu gördüm biraz bakarken de özelliklerine bakmamıştım. Sen deyince baktım kamera ve oyun olarak memnun kalmışlar genel manada. Yazılımsal olarak eksikler var diyenler olmuş. Heralde menüde falan da biraz değişiklik varmış. Bende çok oyun oynamam, bakayım buna sağol.
6 bin lira diyor. Aşar o beni şuan.Mi 11 lite önerecektim de yuh yav fiyatlar ne olmuş öyle
Baktım da şimdi redmi note 10 pro da iyidir ona da bakabilirsin. Ses ve kamera (gece çekimlerini de beğenmiştim) performansı iyi işlemcisi de aynı sekilde. Gerçi bu fiyat civarında başka neler var hiç bilmiyorum kıyas da yapamıyorum. Daha önce bu telefonların fiyatları civarı bir tanıdığa baktığımda amoled en iyi f/p iki model buydu.6 bin lira diyor. Aşar o beni şuan.
Bu fiyatta kalsa bari. Biraz daha beklersem daha çok artacak fiyatlar...![]()
Kronik sıkıntısı var mı bakarım dediğin gibi sağol. Onun dışında cidden her geçen gün zam geliyor bir şeylere. Iphone en son satışı durdurma kararı almıştı yükselen fiyatlar sonrası şuan zam yaptılar heralde tekrardan. Ne olacak nereye gidecek durumlar bilmiyorum. Ben alana kadar yine fiyat artarsa şaşırmam...Baktım da şimdi redmi note 10 pro da iyidir ona da bakabilirsin. Ses ve kamera (gece çekimlerini de beğenmiştim) performansı iyi işlemcisi de aynı sekilde. Gerçi bu fiyat civarında başka neler var hiç bilmiyorum kıyas da yapamıyorum. Daha önce bu telefonların fiyatları civarı bir tanıdığa baktığımda amoled en iyi f/p iki model buydu.
Bir de xiaomi bakacaksan donanım haber ya da miui forumdan kronik sıkıntısı olup olmadığına bakmanı öneririm. Genellikle kronik sensör sıkıntısı olan modelleri çıkıyor. Bu iki modelin yoktu diye hatırlıyorum