Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13bine falan bile iphone duymuşluğum var 2-3 sene önce.
Genelde gb’ı falan cok yüksek oluyor o dediğin modeller düşük gb’ı birkaç bin TL altına düşer. Benim bahsettiğim model eski bir model taa 2018 model mi ne, 6500’den 9.300’e yükselmis son kur artısıyla. Apple aslında iyi fiyat uyguluyor Türkiye’de vergilerle cok şişiyor.

Genelde gb’ı falan cok yüksek oluyor o dediğin modeller düşük gb’ı birkaç bin TL altına düşer. Benim bahsettiğim model eski bir model taa 2018 model mi ne, 6500’den 9.300’e yükselmis son kur artısıyla. Apple aslında iyi fiyat uyguluyor Türkiye’de vergilerle cok şişiyor.
Naber nasıl gidiyo?

Zaten geçen açıklamıştı Apple, iphone artık Türkiye'de Amerika'dan bile daha ucuz diye.
Bu arada benim için iphone "çok pahalı olan Amerigan telefonu" tanımından öteye gidemediğinden o dediklerin hakkında hiçbir fikrim yok

İyiyim , iş güç koşturuyoruz . Son havadis olarak bedelli askerliğe başvurdum seneye asker oluyorum insallah :) Sen nasılsın okul falan nasıl gidiyor?
Ooo asker oluyorsun demek, bedelli baya rahat diyordu @vega. Umarım seninki de onunki kadar iyi geçer.

Okul zorluyor biraz da yapılmayacak gibi değil ya. Benim tembelliğimden dolayı zor aslında biraz da :D

Onun dışında birkaç kişisel sorunum vardı da öyle büyük şeyler değiller yaşayıp gidiyoruz işte jgjebfjwbe

Ooo asker oluyorsun demek, bedelli baya rahat diyordu @vega. Umarım seninki de onunki kadar iyi geçer.

Okul zorluyor biraz da yapılmayacak gibi değil ya. Benim tembelliğimden dolayı zor aslında biraz da :D

Onun dışında birkaç kişisel sorunum vardı da öyle büyük şeyler değiller yaşayıp gidiyoruz işte jgjebfjwbe

Attığın random gülüşten anlaşılıyor. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık