Estağfurullah bizde ima olmaz direkt söylenir sen yanlış sezmiş olmayasın?Bir ima seziyorum

Estağfurullah bizde ima olmaz direkt söylenir sen yanlış sezmiş olmayasın?Bir ima seziyorum
Hoşbulduk reisTekrardan hoşgeldin
HoşbuldukHoşgeldin usta
Direkt söylemişsin zaten. Etiketsiz de anlarım benEstağfurullah bizde ima olmaz direkt söylenir sen yanlış sezmiş olmayasın?![]()
Elbaf güzel ilerliyo bence ya.Hoşbulduk
Biriken bölümleri okurken şu şekil oldum valla
![]()
Bencede Gaban'da Luffy'den üstün Kral Haki varmış Sanji'ye yazarElbaf güzel ilerliyo bence ya.
Heh ben de banı açıldı ne zaman en dar açıdan sanji övmeye başlar diyordum başlamış bile. Asıl şimdi hoş geldinBencede Gaban'da Luffy'den üstün Kral Haki varmış Sanji'ye yazar![]()
Mesai yeni başladıHeh ben de banı açıldı ne zaman en dar açıdan sanji övmeye başlar diyordum başlamış bile. Asıl şimdi hoş geldin
Shift + 3 yapınca şapka koyuyor.Hııııııııııı.. Diyorum ki bilgisayar klavyesinden nası çıkabildi o harf, anadili farklı falan mı acaba diye merak ettim. Halbuki direkt telefondan yazarken a'ya basılı tuttun da â çıktı. Okey, şimdi telefondayken çakozladım durumu. Ne saf adamım ya :'(
Saf demeyelim de, hayal gücü biraz kuvvetli diyelim kgkgkgkggk
Düzeltme işareti hiçbir zaman tedavülden kaldırılmadı: kâr, askerî, hükûmet. Hâlâ kullanımda şapkalı harflerin üçü de.Elektronik yazı için söylemiyorum, eskiden harflerde şapka vardı sesleri ayırt etmek için kullanılırlardı â, î, û olması lazım yanlışım yoksa eğer. Daha sonraları bu kural kaldırıldı son 5-6 yıldır türkçede resmi sistem üzerinde şapkalı harfler yok yazımda, yazmak istersen yazarsın ama herkez anlamaz.
Bencede Gaban'da Luffy'den üstün Kral Haki varmış Sanji'ye yazar![]()