Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

İşte olmasını istemiyorlar. Kız avrupada yaşamak istiyor ama benim gazımla ailesi o gazı alıyor. Sorunlar var da işte herkes kadar. Evlilik süreci zor, diğer türlü iş olduktan sonra isterse gökdelen istesinler. 5 kuruş alamazlar şu kuzenlerinden de uzaklaşmak lazım, bir de annesi kızın yakının yaşamasını istiyor. Bahanesi de ben gelip gidemem, seni isteyen kim :D
Bunu arkadaşlarda da çok gördüm. Yahu binlerce insan senin kızının potansiyel torunlarının elde edeceği fırsatı istiyor ama sen istemiyorsun. Kafa basmıyor herhalde. Bu arada bahsettiğim Vanlı arkadaşın abisi de İngiltere'de. Tabi o evlendikten sonra gittiği için sorun yaşamadı. :D

Ama mesela bizim bu çocuğun evlilik sürecinde, kızın abisinin eşi karşıydı evlenmelerine. Çünkü abilerinden birisi Özbekistan'da. Kız Konya'ya gelin gelecek. Kızın annesi de yok, rahmetli olmuş. Baba dul yani, babaya bu yenge bakacak. :D Biraz bazılarında o mantık da oluyor. O yüzden karşı da olanlar olabilir ailesinde.

Sen kaç yaşındasın
Muhabbetin asıl çıktığı konuda 32 demiş ya adam işte. :D

Bunu arkadaşlarda da çok gördüm. Yahu binlerce insan senin kızının potansiyel torunlarının elde edeceği fırsatı istiyor ama sen istemiyorsun. Kafa basmıyor herhalde. Bu arada bahsettiğim Vanlı arkadaşın abisi de İngiltere'de. Tabi o evlendikten sonra gittiği için sorun yaşamadı. :D

Ama mesela bizim bu çocuğun evlilik sürecinde, kızın abisinin eşi karşıydı evlenmelerine. Çünkü abilerinden birisi Özbekistan'da. Kız Konya'ya gelin gelecek. Kızın annesi de yok, rahmetli olmuş. Baba dul yani, babaya bu yenge bakacak. :D Biraz bazılarında o mantık da oluyor. O yüzden karşı da olanlar olabilir ailesinde.
Evlilik süreci zor, evlendikten sonra kolay her şey. Para da bulunur bakma sen, ben biraz param olmadığından şu süreçte sıkıntı çıkarıyorum. Normalde hayatımda para sıkıntısı çeken birisi değilim. Şu olay geçen sene olsa büyük ihtimal askerlik sonrası düğün olurdu hemen. Hatta ev hariç diğer isteklerini de karşılardım, param vardı. İş kurdum kızla tanıştık, çok saçma bir durumda oluyor işte.

Evlilik süreci zor, evlendikten sonra kolay her şey. Para da bulunur bakma sen, ben biraz param olmadığından şu süreçte sıkıntı çıkarıyorum. Normalde hayatımda para sıkıntısı çeken birisi değilim. Şu olay geçen sene olsa büyük ihtimal askerlik sonrası düğün olurdu hemen. Hatta ev hariç diğer isteklerini de karşılardım, param vardı. İş kurdum kızla tanıştık, çok saçma bir durumda oluyor işte.
Nasip artık orası. Bilemiyorsun bazen şartları. Ben de hem maddi hem manevi olarak çok sıkışık olduğum bir döneme doğru giderken tanıştım eşimle. Rızık kapısı o an açıldı gibi 2-3 bağımsız iş aldım elim rahatladı.

Orayı çok meşgul etmeyim. Açıkcası bizimki aşk evliliği değil. Birbirimizi beğendik, baktık kafalarda uyuşuyor, evlenelim bari dedik ki ettiğim evlilik teklifi bile kolpadan. Bir evlilik teklifi ettim, hayatımda en utandığım anlardan biri kızda mutlu olmadı zaten :D Doğulu arkadaşlara Allah sabır versin, bir arkadaşım sırf bu yüzden Türk'le evlendi diye ailesinden dışlandı. Ailesinin de PKK ayağı olanlar vardı ama neyse.

Kızın ailesi, babamın 3 tane evi var, buradaki diğerini kızın üstüne yapmamı istiyor. Bende biz 5 erkek kardeşiz diğerlerinin hakkına giremem hayırlı bir iş yapıyoruz diyorum. Anlamayıp e biz de sana boş birisini vermiyoruz diyorlar. Kızın üstüne 1 tane ev var zaten bu arada arabası yok. Diyorlar ki mehir olarak mini cooper'ın suv'u varmış 2m lira ondan istiyor. Bende yurt dışına gidince alırız diyorum yok yurt dışında o miktarda başka araba olur, diyor. Hadi ona ok'yim. Ama ailemden 200 gr altın ne demek. 800 - 900k para eder, daha düğün salonu falan var, ben tavır koymayıp he desem 4-5m'e patlayacak. Hadi evi falan düzerim ben sorun değil benim için. Ama TR'de yaşayıp yaşamayacağımız belli olmadığından şu an masraf yapmayım diyorum ama aile burada da eviniz olsun diyor. Yani aile beni TR'de tutmaya çalışıyor. O yüzden evlilik süreci sıkıntılı gidiyor şu an.
Bu ekonomide hala böyle isteklerde mi bulunuyorlar yazık yav tam doğu istekleri. Bunlar yüzünden bir sürü sevip de evlenemeyen adam var. Kendini zengin mi gösterdin ne yaptın :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık