Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bayağı salaklaşmış bizim takım 1 puan farkla da olsa lider olacaksın FB yenerse, son dakika savunmayı bırakıp hücuma çıktı stoperler direği yalayan top içeri girse sıfır puanla çıkacaklar maçtan. :D

İcardi ile sözleşme yenilenmemeli çapraz gitti diye kafa vurmayı da unutmamıştır adamın en elit özelliğiydi kafa vuruşları, kızlarını göremiyor diye mi bu halde bilmiyorum ama 1-2 sene daha çekilecek halde değil bunla sözleşme yapan yatması için sözleşme yapmış olur bu kadar sevildiği yerde bile bu haldeyse gittiği yerde 1 yılı doldurmadan futboldan emekli olur.

Antep fener ile bire bir aynı oyunu oynadı fazladan 1 savunmacıyla, orta sahaya kadar izin verdi pas yapmasını sonrasında sürekli baskı yaptı oyun oynatmadı rakip yarı alanda, bu oyunun çaresi de yetenekli bir kanat oyuncusu bizde herkes sprinter bu oyunu oynayabilen her takım bize dert olur gibi duruyor Okan bir çaresini bulamazsa. Transfer yapamazlarsa da Yunus'tan vazgeçip bir orta saha daha alıp 4-3-3 oynamak gibi çaresi de hayatında oynamamıştır Okan bu oyunu.

Okan hoca böyle çıkarsa kazanır. Kazımcan yerine Eren Elmalı olmaz. Musaba rezil etti Eren'i.

Barış forvette, Solda Kazımcan-Eren olsa kazanırdık. İcardi + İlkay ile sahada 9,5 kişiydik. İlkay'ın boş istatistiği göz boyamasın.

Uğurcan sayesinde 1 puan kopardık, biraz da barış işte.

Maçın tek olumlu yanı, duran top için Sara'ya boşuna katlandığımızı gösteriyor olması. İki maçtır Barış ben daha iyi duran top kullanırım diyor.
En azından bu seneki Sara'dan.

Klasikleşen yedek golcü totemimiz yok son dk gollerini onlar atıyordu şp olmak için elzem .Git 1-2 milyona al aosimhen yokken oynadı geri gelince köy kupa maçına .Ama yok Gsyi sattılar simitçi otelci hayırlı olsun şplik ..

Hoca Atletico maçına Icardi ile başlarsa maçın kalanını izlemem. Osimhen oynamayacaksa bile Barış ile başlanmalı. Ha Yunus bu formsuzluk ile ne yapacak o da ayrı tartışma konusu. Ligden vazgeçtim de bari bi son 16 zorlayalım Avrupa'da. Üst tur görmedik demeyiz en azından.

Hoca Atletico maçına Icardi ile başlarsa maçın kalanını izlemem. Osimhen oynamayacaksa bile Barış ile başlanmalı. Ha Yunus bu formsuzluk ile ne yapacak o da ayrı tartışma konusu. Ligden vazgeçtim de bari bi son 16 zorlayalım Avrupa'da. Üst tur görmedik demeyiz en azından.
Osimhen oynar ya, bugün maç 0-0 gitmesine rağmen oynamadı Mısır'a karşı.
Maç yerine yol yorgunluğu çekecek işte.

Her türlü tokatlanacaz o ayrı mesele

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık