Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Arda ağabey boş kaleye tıklattı.
Şükür. Bu süreleri bir şekilde değerlendirmesi lazım. Umarım bir de asist gelir.

---

GS, evinde ölüp ölüp dirildiği Rize'ye karşı oynadığı topla ŞL'ye damga vurmayı düşünüyor. Ahh Okan ahh. Umarım şu futboldan sonra tedirgin oluyorsundur diyeceğim de hiç sanmıyorum. Keşke Şu son attığımız beleş golle maç 3-2 bitseydi. Zaten Rize 1 golden fazlasını hak etti.

Şükür. Bu süreleri bir şekilde değerlendirmesi lazım. Umarım bir de asist gelir.

---

GS, evinde ölüp ölüp dirildiği Rize'ye karşı oynadığı topla ŞL'ye damga vurmayı düşünüyor. Ahh Okan ahh. Umarım şu futboldan sonra tedirgin oluyorsundur diyeceğim de hiç sanmıyorum. Keşke Şu son attığımız beleş golle maç 3-2 bitseydi. Zaten Rize 1 golden fazlasını hak etti.
Okan hastalansa ve takım kendi oynasa rahat ilerlersiniz. :oleyo2:

Kötü demedim niye bizim türk oyunculara salça oluyorlar onu anlamadım. Normalde kaliteli alt yapımız yok ki. Bir de bizim çocuklar niye bu kadar paraci oldu. Hiçbirinde güzel kariyer hedefi yok. Giden geliyor. Ben Avrupa aciliriz derken Ortadoğu'da açılım yaptık.
Salça olduklarını düşünmüyorum pek ama Müslüman futbolcular belki Arabistan coğrafyasına ve toplumuna daha rahat uyum sağlıyor diye düşünmüş olabilirler. En son Henderson gittiğinde o kadar paraya rağmen psikolojisi bozulmuştu adamın sonra bitik Ajax'a kaçtı :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık