Şükür. Bu süreleri bir şekilde değerlendirmesi lazım. Umarım bir de asist gelir.Arda ağabey boş kaleye tıklattı.
Okan hastalansa ve takım kendi oynasa rahat ilerlersiniz.Şükür. Bu süreleri bir şekilde değerlendirmesi lazım. Umarım bir de asist gelir.
---
GS, evinde ölüp ölüp dirildiği Rize'ye karşı oynadığı topla ŞL'ye damga vurmayı düşünüyor. Ahh Okan ahh. Umarım şu futboldan sonra tedirgin oluyorsundur diyeceğim de hiç sanmıyorum. Keşke Şu son attığımız beleş golle maç 3-2 bitseydi. Zaten Rize 1 golden fazlasını hak etti.
Salça olduklarını düşünmüyorum pek ama Müslüman futbolcular belki Arabistan coğrafyasına ve toplumuna daha rahat uyum sağlıyor diye düşünmüş olabilirler. En son Henderson gittiğinde o kadar paraya rağmen psikolojisi bozulmuştu adamın sonra bitik Ajax'a kaçtıKötü demedim niye bizim türk oyunculara salça oluyorlar onu anlamadım. Normalde kaliteli alt yapımız yok ki. Bir de bizim çocuklar niye bu kadar paraci oldu. Hiçbirinde güzel kariyer hedefi yok. Giden geliyor. Ben Avrupa aciliriz derken Ortadoğu'da açılım yaptık.
Edersonun maaşını bilmiyorum asesio baya maaş yüksek 12m o adama biraz fazla.UEFA'dan gelen 17 M'u ve Yusuf'dan gelen 22 M'u eziyor şuan. 39 M'u harcamadan rahat edemez...