Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Net mağlubiyeti vermediği 1 kırmızı kartla galibiyete çevirdi işte VAR ve orta hakem ortaklaşa, sonra ezkaza şampiyon olursak bu maçı unutup yine mağduruz diye tatava yapacaklar. :D
O kısmı ilgi çekici değil ya maalesef, en azından benim için.

Talisca'nın şapkadan çıkaracağı tavşanlara kalmıştık bi 10 yıl önce falan, kötü bi dönemdi.
Her maç bekliyorduk bu maç çıkarabilecek mi çıkaramayacak mı diye.
İğrenç bi dönemdi.
O dönem aklıma geldi bu maçı izleyince.

Alanyaspor'a kim ne kadar prim vaad etmiş açıklanmalı! Ben Alanya'nın 90 dk Barcelona gibi rakip takımın ağzına bastığını hiç görmedim.Açın TS GS BJK maçlarına bakın al takke ver külah.Dışardan objektif gözle bakan herhangi biri Alanyanın bu maçtaki; iştahı,eforu ve kendini parçalarcasına kişisel mücadeleye girmesini çıplak gözle görüyor.

Açın TS GS BJK maçlarına
Ligi takip etmediğini düşünüyorum.
Beşiktaş'ı 2-0 yendiler.
Trabzonspor'u kupada 1-0 yendiler, ligde 1-1.

Galatasaray'a ise Buruk döneminin en kötü hezimetlerinden birini yaşattılar oyun olarak maçın 5-1 Alanya lehine bitmemesi futbol mucizesi ve Uğurcan'ın becerisiydi. Fenerbahçe maçından çok çok çok daha iyi futbol oynadılar Galatasaray maçında.

Alanyaspor'a kim ne kadar prim vaad etmiş açıklanmalı! Ben Alanya'nın 90 dk Barcelona gibi rakip takımın ağzına bastığını hiç görmedim.Açın TS GS BJK maçlarına bakın al takke ver külah.Dışardan objektif gözle bakan herhangi biri Alanyanın bu maçtaki; iştahı,eforu ve kendini parçalarcasına kişisel mücadeleye girmesini çıplak gözle görüyor.

Cidden şunu yazarken bakmadın mı hiç oynadıkları maçlara? Adamlar Galatasaray'ı ezdi geçti.

Beşiktaş'ı 2-0 yendiler.

Galatasaray'a ise Buruk döneminin en kötü hezimetlerinden birini yaşattılar oyun olarak maçın 5-1 Alanya lehine bitmemesi futbol mucizesi ve Uğurcan'ın becerisiydi. Fenerbahçe maçından çok çok çok daha iyi futbol oynadılar Galatasaray maçında.
Twitter'da gerçekliği saptırma olayına alıştık da korsanfan'a kadar zuhur etmiş bu mevzu. Uğurcan'ın kariyer maçını oynadığı maç açıp özeti izlese kafi.

Beşiktaş'ı 2-0 yendiler.

Ben genel olarak Gs’lilerin ligi objektif izlediğini düşünmüyorum.İsmail Kartal sezonunda ayyuka çıkmıştı Fener’e oynayıp Gs’ye yatan anadolu takımları;Pendik ve Eyüp bunun en büyük örneğiydi başkanları ve mevcut hukuki durum ortada.

Sen bunu yazarken Murat Özkaya ve Yüksel Yıldırım sana gülüyordur.
Açın TS GS BJK maçlarına bakın

Sen şunu yazdın, ben de istatistik ile cevap verdim. Şimdi senin söylediğin doğru mu, yanlış mı? Beşiktaş'ı yenmişler, Trabzon'u yenmişler. Galatasaray'ı ezmişler, şansa yenmiş Galatasaray. Mesajına karşı nasıl bir cevap verilmesini bekliyordun ki böyle bir istatistik varken?

Ben genel olarak Gs’lilerin ligi objektif izlediğini düşünmüyorum.İsmail Kartal sezonunda ayyuka çıkmıştı Fener’e oynayıp Gs’ye yatan anadolu takımları;Pendik ve Eyüp bunun en büyük örneğiydi başkanları ve mevcut hukuki durum ortada.
Arkadaş bir şey yazıyorsun insan bir açar bakar rakip takımlara karşı ne yapmış. Sana sonuçları yazıyorum hâlâ geyik yapıyorsun. Aç Fenerbahçeli Beşiktaşlı yorumcuların Alanya-GS maç sonu yayınlarına bakalım ne yorum yapmışlar. Normalde cevap bile yazmazdım da şaşırdım yani Alanyaspor bu sezonun en flaş takımı büyük maçlar konusunda.
Twitter'da gerçekliği saptırma olayına alıştık da korsanfan'a kadar zuhur etmiş bu mevzu. Uğurcan'ın kariyer maçını oynadığı maç açıp özeti izlese kafi.
Net olarak Uğurcan'ın en iyi maçıydı. Belki de bu sezon aldığı tek maç.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık