Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Vitinha kaçıracak diye geçirdim içimden, kaçırdı cidden. Topa gelişini hiç beğenmedim.

Ula bu da kaçırdı. İçimden kaçıracak dediğim kaçırıyor. Kendimden korkmaya başladım.

Etti 3.

Gs Uğurcan haberleri çıkmaya başladığına göre Ederson u alamıyorlar.Sürpriz olmadı sezonlar başladı takımlar sana forvetlerini defanslarını verir ama kimse kalecisini sana vermez.İşin komiği Gs taraftarı tag açıyor Uğurcan istemiyoruz diye :D Aynı şey Trabzon için de geçerli sezon başlamış adam kalecisini sana niye satsın satsa kaleci nereden bulsun ? Fb ye sezon başlamadan daha transfer sezonun başında satarsa rahatlıkla kaleci bulabileceği zaman diliminde 15 milyona vermedikleri adama şuan 20 den aşağı istemezler Edersonla maaş da anlaşıp City 15 milyon istedi diye alamayan adamlar Uğurcanı 20 ye nasıl alsın offfff düşündükçe baş ağırısı giriyor taraftarıyla yönetimiyle saçma sapan bir takım olduk...Filmin sonu belli saçma sapan bir adam getirecekler başka bir takımın 3. yada 2. kalecisini alacaklar çünkü dediğim gibi sezon başlamış kimse sana 1. kalecisini salmaz.

Gs Uğurcan haberleri çıkmaya başladığına göre Ederson u alamıyorlar.Sürpriz olmadı sezonlar başladı takımlar sana forvetlerini defanslarını verir ama kimse kalecisini sana vermez.İşin komiği Gs taraftarı tag açıyor Uğurcan istemiyoruz diye :D Aynı şey Trabzon için de geçerli sezon başlamış adam kalecisini sana niye satsın satsa kaleci nereden bulsun ? Fb ye sezon başlamadan daha transfer sezonun başında satarsa rahatlıkla kaleci bulabileceği zaman diliminde 15 milyona vermedikleri adama şuan 20 den aşağı istemezler Edersonla maaş da anlaşıp City 15 milyon istedi diye alamayan adamlar Uğurcanı 20 ye nasıl alsın offfff düşündükçe baş ağırısı giriyor taraftarıyla yönetimiyle saçma sapan bir takım olduk...Filmin sonu belli saçma sapan bir adam getirecekler başka bir takımın 3. yada 2. kalecisini alacaklar çünkü dediğim gibi sezon başlamış kimse sana 1. kalecisini salmaz.
Ederson gelir bence ama ne kadar fayda görürüz bilmiyorum.

Ederson gelir bence ama ne kadar fayda görürüz bilmiyorum.
Bu adam Premier ligin yıllarca domine eden takımın kalecisi şampiyonlar ligi almış bir kaleci City gibi bir takım istediği kaleciyi alabilecekken yıllarca bu adama kalesini boşa emanet etmez. Uğurcan dan veya efsanemiz dediğimiz Muslera dan iyi olduğu kesin Muslera gibi ayaksız da değildir geriden oyun kurar.Gelmesi ihtimali hiç gerçekçi gelmemişti bana bu kalitede adamın bize düşmesi büyük sürpriz olur gelirse çok büyük iş olur ama zaman geçiyor artık.City Donnarumayı alırsa ancak o zaman bırakır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık