Zaten Benfica'ya karşı oynayamaz play-offta.
Ben zaten Feyenoord'u eleyeceğini düşündüğümü söylemiştim. Ama iyi bir skorla ve 1-0'dan gelerek güzel bir iş yaptılar tebrik ederim.
Benfica ise sıkıntı. Benfica net favori. Sanmıyorum ama Fener geçerse çok büyük iş yapmış olur.
feyenoord Hollanda da fark atıp gönderir demiştim. FB yanılttı beni. Bende Benficayı geçebileceklerini düşünmüyorum ama belli de olmaz.
Portekiz kampıyla alay etmiştim ama fizik olarak 75-80 e kadar dayandılar. Özellikle aldıkları beklerin fiziği iyi. Bu arada skor 5-2 ama biraz becerikli olsa feyenoord maç uzatmaya kayabilirdi. Öyle çok 5-2 lik bir maç var mı tartışılır. Şu maçta gördüğüm fenerin en acil ihtiyacı kaleci. Eğer düzgün bir kaleci alırlarsa Lig bizim için zora girebilir. Gene de bekleyip görmek lazım oyuncular maç seçecek mi, fiziksel olarak nereye kadar dayanacaklar.
Mourinho benficaya elenirse kesinlikle yönetimi ve transferleri suçlar.
Galatasaray için altın senaryo fenerin şampiyonlar liginden elenip ligde de en azından bir maçta puan kaybederek kongreye gitmesi olur. Kongrede Ali Koç kovulup Saadettin saran gelirse bizim için çok iyi olur. Aziz Yıldırım aday olmam diyor İnşallah da olmaz. Tabi tam tersi kayıpsız gidip benficayı da elerlerse kongre Ali Koç için rahat geçer. Kadıköy'de İlk kaybedilen maçta Yönetim istifa tezahüratı bekliyorum.