Türk oynatma mecburiyeti var, elinde çok fazla Türk yok mecburen alıyorlar. Kaleye Uğurcan'ı alamadılar. Şimdi kaleye yabancı çekecekler sanırım.En leş başkan mı bilmiyorum ama çok leş
Türk oynatma mecburiyeti var, elinde çok fazla Türk yok mecburen alıyorlar. Kaleye Uğurcan'ı alamadılar. Şimdi kaleye yabancı çekecekler sanırım.En leş başkan mı bilmiyorum ama çok leş
Tottenhama da kupa vermezsin be. Ayağı kötü diye donnarumadan çıktılar ama pahalıya patlayabilir@justahuman bu PSG'ye ne olmuş? İzlemiyorum gerçi ama Tottenham'a da yenilme ya.
Donnarumma muhabbetini görüyorum da oturup okumadım. Mis gibi kaleciyi ne ettiler ya?Tottenhama da kupa vermezsin be. Ayağı kötü diye donnarumadan çıktılar ama pahalıya patlayabilir
En büyük mü bilmiyorum ama çoook büyükO değil de gol attırma hızım şaka mı?![]()
Tekrar bak, bir şey daha yazdım. Bilgilendir beni.En büyük mü bilmiyorum ama çoook büyük
Harbiden ya. Tottenham'ı da severim ama PSG de yenilmesin bi zahmet. (ki yenildi yenilecek)@justahuman bu PSG'ye ne olmuş? İzlemiyorum gerçi ama Tottenham'a da yenilme ya.
2-2 oldu. AHAHAHAHAHAHAHA. Tarihi ben yönetiyorum, ben!Harbiden ya. Tottenham'ı da severim ama PSG de yenilmesin bi zahmet. (ki yenildi yenilecek)
Sözleşmesinin bitimine 1 sene mi ne kalmıştı adam da sözleşmeyi yenilemeye yanaşmıyordu. Anladığım kadarıyla Enrique de ayağı temiz kaleci istediği için chevalieri aldılar. Ama bu denklemde sağlam bir 6 numara lazım benceDonnarumma muhabbetini görüyorum da oturup okumadım. Mis gibi kaleciyi ne ettiler ya?
Bilgilendik, sağ olasın.Sözleşmesinin bitimine 1 sene mi ne kalmıştı adam da sözleşmeyi yenilemeye yanaşmıyordu. Anladığım kadarıyla Enrique de ayağı temiz kaleci istediği için chevalieri aldılar. Ama bu denklemde sağlam bir 6 numara lazım bence