Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiği kırmızı doğru.

Ki hakem sarı veriyor VAR uyarısıyla kırmızıya dönüyor.

Takımdan bağımsız, doğru karar veren de yanlış karar veren de aynı linci yiyor. Daha maç başlamadan hakemler baskı altında kalıyor.

Lafım sana değil, bana göre yumruk zayıf dersin bu en doğal hakkın ama bence öyle bir şey yok. Kural gereği kırmızı. Ki kurala baksan vurmaya çalışıp vuramasa topla alakasız rakibe vurmaya çalıştığı için yine kırmızı verebilir hakem.

Sen kırmızı değil dersin ben kırmızı derim lafım buna değil. Burada organize baskı kurmaya çalışacak, sağda solda hakem kıstırmanın hayalini kuracak kimse yoktur.

Yöneticiler, sözde medya organları ve taraftar grupları artık kendi maçlarını bıraktılar kelebek etkisi kovalıyor. Bu normal bir psikoloji değil. Bunu sadece büyük camialar değil. Her takım yapmaya başladı. Türk futbolunun düzelmesini istiyorsak bunu ilk istemesi gerekenlerin Yöneticiler ve spor medyası olduğunu unutmamak lazım.

Şu pozisyon GS veya FB aleyhine yapılsa adım gibi eminim ki sosyal medya HUM bize düşman pozisyonun dibinde ama sarı veriyor denirdi.

Çeşitli sebeplerle çok kötü maçlar yönetse de HUM şuan en iyi hakem. En kötü olayları neredeyse hatasız yönettiği maçlarda yaşadı. Bu adamlar robot değil. Profesyonellikte bir yere kadar bir maç değil iki maç değil. Cüneyt Çakır da HUM da bunu yaşıyorsa biraz da diğer faktörlere bakmak lazım.

Hakemler zaten kötü ama bunda camiaların azınmsanmayacak payı var. Sonra niye derbiye Arda veriliyor Kadir sağlam veriliyor diye açıklama yapıyorlar.

Bizim hakemlerin, bize gönderilecek yabancı hakemlerden çok daha iyi olduğu da net olarak ortaya çıktı.

Çok saçma ve futbolumuz adına kötü bir karar. Ama yine de umarım sırf tansiyon düşürmek için yeni tff yabancı hakem getirip, bir yandan yeni hakem yetiştirir.
Sözlerine katılmamakla birlikte saygı duyuyorum. Türk hakemlerden olsa olsa eyyamcı olur diyorum. Türk futbolunun çok iyi yerlere gelmesini istiyorsak,dürüst adil yönetilmesini istiyorsak bir an önce yabancı hakem gelmeli. Yabancı hakem en azından verdiği karar sonrası düşünmez,kart çıkartırsam bir daha bana maç vermezler düşüncesi olmaz, art niyet aramam verdiği kararlarda. Ama Türk hakemde ararım örneğin Toreira kesinlikle kırmızı kart görmeli ama Arda kardeşler özellikle çıkartmıyor neden? Aklıma direk Konya deplasmanı geliyor son maçta Gs yenilirse bana bir daha maç vermezler diye düşünüyor. Velhasıl Türk futbolunun kurtuluşu yabancı hakemlerde hatta bana kalsa federasyonu bile yabancılar yönetmeli adalet istiyorsak.

Sözlerine katılmamakla birlikte saygı duyuyorum. Türk hakemlerden olsa olsa eyyamcı olur diyorum. Türk futbolunun çok iyi yerlere gelmesini istiyorsak,dürüst adil yönetilmesini istiyorsak bir an önce yabancı hakem gelmeli. Yabancı hakem en azından verdiği karar sonrası düşünmez,kart çıkartırsam bir daha bana maç vermezler düşüncesi olmaz, art niyet aramam verdiği kararlarda. Ama Türk hakemde ararım örneğin Toreira kesinlikle kırmızı kart görmeli ama Arda kardeşler özellikle çıkartmıyor neden? Aklıma direk Konya deplasmanı geliyor son maçta Gs yenilirse bana bir daha maç vermezler diye düşünüyor. Velhasıl Türk futbolunun kurtuluşu yabancı hakemlerde hatta bana kalsa federasyonu bile yabancılar yönetmeli adalet istiyorsak.
Yabancı hakemlerin dediğin kadar iyi bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. Hatırlatırım isyan ettiğiniz Sivas maçında penaltıyı veren hakem yabancıydı. Bu konuda yabancı hakemlerin en büyük faydası ortalığı yatıştırmak olacaktır ki bir süre sonra o da bozulur. Yurt dışında bir sürü skandal hakem kararı oluyor. Temel sorun TFF yönetimi ve drama çıkartan yöneticiler.

Yabancı hakemlerin dediğin kadar iyi bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. Hatırlatırım isyan ettiğiniz Sivas maçında penaltıyı veren hakem yabancıydı. Bu konuda yabancı hakemlerin en büyük faydası ortalığı yatıştırmak olacaktır ki bir süre sonra o da bozulur. Yurt dışında bir sürü skandal hakem kararı oluyor. Temel sorun TFF yönetimi ve drama çıkartan yöneticiler.
Yabancı hakem penaltıyı yanlış verdi doğru. Ama inan hiç art niyetli olduğunu yada eyyamcılık yaptığını düşünmüyorum en önemli şey bu yani. Hata yapacaksa yabancı hakem yapsın bence en azından dediğin gibi ortam yumuşar.

Yabancı hakem penaltıyı yanlış verdi doğru. Ama inan hiç art niyetli olduğunu yada eyyamcılık yaptığını düşünmüyorum en önemli şey bu yani. Hata yapacaksa yabancı hakem yapsın bence en azından dediğin gibi ortam yumuşar.
Sırf hakemlik değil ki, baştan aşağı Türk futbolu ile ilgili ne kadar kurum varsa hepsinin revize edilmesi lazım, öyle veya böyle, futbol bok içinde, büyük kulüpler bok içinde, baştan aşağı her şeyin radikal bir biçimde değişmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık