Saboda hak ehli o zaman
Doğru. GS'nin İran CB'sinin uçağını düşürmesinde ne gibi bir parmağı olduğu yazısını merakla bekliyorum.
Saboda hak ehli o zaman
İki namaz kılar günahı silinir
Yoo ben yazdımMesajı @Sabo yazdı sandım.
Yoo ben yazdımSonuna kadar da gerçek maçı açıp izle yani kırmızı kart normal mi diye. Bu federasyondan her şeyi bekliyorum. Toreira'ya çıkmayan kırmızı ve verilmeyen gol falan hepsi hikaye mi yani?
Tete antremanda vurmuş, top uçağa gitmiş diye duyum almıştımDoğru. GS'nin İran CB'sinin uçağını düşürmesinde ne gibi bir parmağı olduğu yazısını merakla bekliyorum.
Utanmaz bir de taraftara diyorum sana ne diyor. Kerem'e artı yazdım.Kerem Aktürkoğlu'nu sevmeyenler utansın. @Whitebear D @Feitan
Kerem ceza alsın tabi de, PFDK kararına bakarsan bu sene 11. kez küfürden ceza yiyorsunuzGS taraftarı sövüyor bizim taraftar küfür yiyor. Kerem Türkiye'nin özeti.
İlk 11'de görmek istemediği performansı düşük topçu üzerinden objektiflik. Tam bir gsli raconu @GlorfindelKerem ceza alsın tabi
Sen de MHY ceza yeyince sesini çıkartmıyorsu Datte..İlk 11'de görmek istemediği performansı düşük topçu üzerinden objektiflik. Tam bir gsli raconu @Glorfindel