Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otobüste küfürlü besteye gönderme yaptılar Çağlar oralı olmadı, şu kavga görüntülerinde milleti içeri girin sakin olun diye yatıştırıyor helal olsun adama, hem maçı kazandırdı hem de bir terbiyesizliği olmadı.

Bu arada unutmadan Kayseri-Konya maçında Kayserispor'un forvetine HUM denilen eyyamcı hakemin verdiği kırmızı karta bakın adamlar göstere göstere nasıl operasyon çekiyorlar. Kayseri eksik kalsın Konya rahat kazansın ki lig şampiyonu son maça kalırsa son maçta Konya Gs maçına asılmasın bu kadar olmaz bu kadar olmaz...
Verdiği kırmızı doğru.

Ki hakem sarı veriyor VAR uyarısıyla kırmızıya dönüyor.

Takımdan bağımsız, doğru karar veren de yanlış karar veren de aynı linci yiyor. Daha maç başlamadan hakemler baskı altında kalıyor.

Lafım sana değil, bana göre yumruk zayıf dersin bu en doğal hakkın ama bence öyle bir şey yok. Kural gereği kırmızı. Ki kurala baksan vurmaya çalışıp vuramasa topla alakasız rakibe vurmaya çalıştığı için yine kırmızı verebilir hakem.

Sen kırmızı değil dersin ben kırmızı derim lafım buna değil. Burada organize baskı kurmaya çalışacak, sağda solda hakem kıstırmanın hayalini kuracak kimse yoktur.

Yöneticiler, sözde medya organları ve taraftar grupları artık kendi maçlarını bıraktılar kelebek etkisi kovalıyor. Bu normal bir psikoloji değil. Bunu sadece büyük camialar değil. Her takım yapmaya başladı. Türk futbolunun düzelmesini istiyorsak bunu ilk istemesi gerekenlerin Yöneticiler ve spor medyası olduğunu unutmamak lazım.

Şu pozisyon GS veya FB aleyhine yapılsa adım gibi eminim ki sosyal medya HUM bize düşman pozisyonun dibinde ama sarı veriyor denirdi.

Çeşitli sebeplerle çok kötü maçlar yönetse de HUM şuan en iyi hakem. En kötü olayları neredeyse hatasız yönettiği maçlarda yaşadı. Bu adamlar robot değil. Profesyonellikte bir yere kadar bir maç değil iki maç değil. Cüneyt Çakır da HUM da bunu yaşıyorsa biraz da diğer faktörlere bakmak lazım.

Hakemler zaten kötü ama bunda camiaların azınmsanmayacak payı var. Sonra niye derbiye Arda veriliyor Kadir sağlam veriliyor diye açıklama yapıyorlar.

Bizim hakemlerin, bize gönderilecek yabancı hakemlerden çok daha iyi olduğu da net olarak ortaya çıktı.

Çok saçma ve futbolumuz adına kötü bir karar. Ama yine de umarım sırf tansiyon düşürmek için yeni tff yabancı hakem getirip, bir yandan yeni hakem yetiştirir.

Kerem ceza alsın tabi de, PFDK kararına bakarsan bu sene 11. kez küfürden ceza yiyorsunuz :D Ne zaman sizin Kadıköy'deki maçları izlesem hep bir ağızdan küfür geliyor :D

Hem bize de geldi ceza, onu eklemeyi unutmuşum, bu eklemeylen beraber Kerem'e de cezası neyse versinler.
Bu sefer şaka yapmıştım kral kızma bana :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık