Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu pozisyonları değerlendiremeyen İso mu? Tamam değişiklere laf edilsin ama gerçek oyuncularda bakmak lazım. Herşeye rağmen maç penaltılara gelmiş gerisi oyuncularda.

Adamların istatistikleri 70. dklarda mı ne 6/0 kaleyi bulan şut falandı. İso mu oynattırmadı rakibi diyelim? Hayır.

Yani FB sakatlıktan dönen oyuncularla beraber sezon başı kadrosu ile çıktı. Oyun onların elinde. 1-0 riskli skordur. Dediğim gibi İsmail Kartal hata yaptı ama tecrübeli oyuncuların da o penaltıları atması lazım. Onun dışında misal ben Cengiz'e penaltı attirmam normalde, tercihi kim yaptıysa hatalı.
Değişikliklere, ona buna vs. laf etmiyorum özel olarak, sadece kendi sahanda erken skoru bulup, oyunu koparamamak bence TD'ye yazar, penaltı konusu ise direkt oyunculara, onu diyorum sadece.

Fenerbahçe bu sene güzel puan topladı. Bu yüzden ne olursa olsun tebrik etmek lazım.

İsmail hoca da oyuncular da kayıptan sorumlu. Ama ligde şampiyonluk gelirse, Avrupa'da da iyi puan topladıkları hesaba katılırsa hem hoca hem oyuncular çok iyi sezon geçirmiş olur. Ligde GS ile birlikte iki takımında hocaları ve oyuncuları rekor işe imza atıyor. Ama yolun sonunda gülen taraf GS olursa İsmail kartal gider bu su götürmez. Ama şampiyonluk gelirse kalmalı. ŞL için iyi hoca getirelim düşüncesiyle tekrar İsmail Kartal'a haksızlık yapılıp şampiyonluğa rağmen gönderilirse kaybeden FB olur.

GS ve FB ikisi de geçebilecekleri rakiplere elendiler. Ama puan veya mücadele anlamında iyi iş çıkardılar.

Konferans ligi hem puan toplamak için hem de kupa kazanmak için takımlarımız için iyi. Şu aşamada fazlası bizi aşıyor.

Değişikliklere, ona buna vs. laf etmiyorum özel olarak, sadece kendi sahanda erken skoru bulup, oyunu koparamamak bence TD'ye yazar, penaltı konusu ise direkt oyunculara, onu diyorum sadece.
Yahu oyun olarak zaten FB üstün, Dzeko düştü Bats girdi. 85'e kadar FB oynadı zaten ama dediğim gibi kenarda oyunu tamamen değiştirecek biri de yok ki "Bu adamı almadı maçı sattı" diyeyim. Bizim oynadığımız oyun zaten belli, gölü atmış takım. 2-3 de atabilirdi bu tamamen oyuncuya bağlı.

İsmail Kartal'ı elestirdigim şey Fred'i çıkarması olur, Szymanski hadi sarı gördü diyelim çıkardı. Fakat Krunic-Zajc zaten geri düşürüyor takımı. Buna rağmen penaltılara kalındı. Yani bu noktada tamamen penaltı atıcılarında olay.

Misal tur gelseydi yine İsmail Kartal eleştirilirdi fakat denilen şey "Niye Zajc-Krunic aldın?" olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık