Sezon başı yöneticiniz "Tarihimizin en iyi kadrosu" falan tarzında konuşuyordu. İsmail Kartal eleştirilir ama yaptığını küçümsenmeye gerek de yok. Djiku-Becao dediğimiz adamlar normalde sezon boyu stoper tandemi olması gerekiyorken (bugün 7/7 ikili mücadelede kazanmışlar) neredeyse 5-6 aydır beraber oynamıyorlar.Fenerin kadrosu Gs'den daha iyi bence. Değiş hocaları, Okan hoca açık ara farkla şampiyon ederdi Feneri.
Şut muhabbetine girmeyeceğim fakat oyunda baskılı olan taraf Fb idi ve Fred ve Ismail bu baskının sebebi. Sen bu iki oyuncudan birini çıkarinca oyunun 2 tarafını da kaptiriyorsun. Elinde Irfan ve Tadic gibi topu daha çok ayağına isteyen 2 oyuncu varken oyuna Zajc ve Krunic gibi temposu düşük 2 topçu almak tamamen saçmalık. Kanat oyuncularindan biri Emre Mor gibi topla gidebilen bir oyuncu olsa anlarim. Iso'nun hatalari zaten Zajc ve Krunic le bitmiyor. Crespo'yu gönderdi Emre'yi gonderdi bizi sakat King'e mahkum bırakti,Kent'i kazanamadi. Sabah'a kadar konusuruz hahahaha.Saint maçını 3-0 kazandığınızda söylemiştim sizin takımın 2 isabetli şut 1 penaltısı vardı. O maç iyi oynadık deniyordu. Sonraki saint maçı 1 isabetli şutla bitti. Bu maçta da toplam şut 2. Suç kime atılırsa artık.![]()
burada adamın ne demek istediği çarpıtılmaya çok müsait. çok kötü penaltılar kullanıldı ve penaltılarda her şey olabilir. 90 dakikada bu işi infaz etmemiz gerekirdi gerisi lafı güzaf’a getirmiş. penaltı kacıran oyuncular yerine stresi biraz da kendi üzerine almış gibi.
Soru Fred ve İCK'nın çıkması hakkındaydı burada.Maçı kaloriferci satmış ne yazık ki burada da suçu oyunculara yıkmış benim taktiğim kusursuzdu der gibi.burada adamın ne demek istediği çarpıtılmaya çok müsait. çok kötü penaltılar kullanıldı ve penaltılarda her şey olabilir. 90 dakikada bu işi infaz etmemiz gerekirdi gerisi lafı güzaf’a getirmiş. penaltı kacıran oyuncular yerine stresi biraz da kendi üzerine almış gibi.
maçı izlemedim röportajın tamamını izlemedim sadece cümleden ne anladığımı belirttim. yerin dibine sokulacak bir söylem değil yerin dibine sokmak için anlamamazlıktan gelmek lazım -bence-Soru Fred ve İCK'nın çıkması hakkındaydı burada.Maçı kaloriferci satmış ne yazık ki burada da suçu oyunculara yıkmış benim taktiğim kusursuzdu der gibi.
Oyuncular üzerinden baskıyı almaya çalışan adam maçı kendi üzerinden yorumlar.