Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin penaltıcılar atacak yav.

Maç iyi kötü buraya kadar geliyor, bakıyorsun en tecrübeli kişiler kaçırıyor. En kötü vur ortaya, kaleciler zaten sağa sola uçuyor her top. Özellikle atladığı yere atıyorlar. Havadan vurun bari üste asın ama nerede.

Dediğim gibi adamlar oynamadan tur atladılar...
Dediğinde haklısın da timsah, dakika 15'te öne geçtiğiniz maçı koparamıyorsanız da maalesef İso'ya yazıyor, herkes erken gol bulursanız rahat turu geçeceğiniz düşünüyordu, buradan maç alamamak TD'lik bir mesele bence, penaltı konusunda ise haklısın, ben Bonucci'nin kaçıracağına ihtimal vermediydim.

Dediğinde haklısın da timsah, dakika 15'te öne geçtiğiniz maçı koparamıyorsanız da maalesef İso'ya yazıyor, herkes erken gol bulursanız rahat turu geçeceğiniz düşünüyordu, buradan maç alamamak TD'lik bir mesele bence, penaltı konusunda ise haklısın, ben Bonucci'nin kaçıracağına ihtimal vermediydim.
Yahu pozisyonları değerlendiremeyen İso mu? Tamam değişiklere laf edilsin ama gerçek oyuncularda bakmak lazım. Herşeye rağmen maç penaltılara gelmiş gerisi oyuncularda.

Adamların istatistikleri 70. dklarda mı ne 6/0 kaleyi bulan şut falandı. İso mu oynattırmadı rakibi diyelim? Hayır.

Yani FB sakatlıktan dönen oyuncularla beraber sezon başı kadrosu ile çıktı. Oyun onların elinde. 1-0 riskli skordur. Dediğim gibi İsmail Kartal hata yaptı ama tecrübeli oyuncuların da o penaltıları atması lazım. Onun dışında misal ben Cengiz'e penaltı attirmam normalde, tercihi kim yaptıysa hatalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık