Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bazen şüpheleniyorum acaba bunların stadı yakıp polis arabası deviren orada yaşayan Trabzonlular mı diye. Gerçi stadı yakanlardan birini menajer olarak görevlendirmişler kulüpte. Araplara satılmış şehriniz diyorlar pkk bunların merkezinde eylem yapıyor gıkları çıkmıyor. Bu fütursuzca konuşan kısım kendine olunca medeni ve objektif. Başka bir deyişle yine Özkan Sümer'in lafına geliyoruz.
Bence bir insan silahlı teröristide memleketlisi diye aklamamali... Sencede bu organizasyonu kendileri yapmıştır demek fazla sanrisal değil mi?
Hani bu söylemin bir üstü otobüsü kendileri kursunlamistir demekti.
O sebeple mi sürekli arastirilsin teklifine karşılık hiçbir yanıt bulunamadı.

PKK kısmını ise cidden anlamadım. Fenerin PKK ile ne alakası var :D

Osayi kadını korumak için yumruk atıyor net görüntüsü var. Osterwolde ise arkadan yumruk yiyor tekmeledigi adam tarafından.
Güvenlikte izliyor. Ceza alacaklar zaten ancak bu olay kendi kulubunuzun başına gelseydi sizin konuştuğumuz oyuncular olmazdi
Ben isterdim ki puan alalım ve zarar görün ama şimdi futbolcularınız ceza alacak. Bize verecekleri ceza umurumda değil yaşananların yanında.

Bence bir insan silahlı teröristide memleketlisi diye aklamamali... Sencede bu organizasyonu kendileri yapmıştır demek fazla sanrisal değil mi?

Otobüs kurşunlayanları savunuyor muyuz ya da bütün Trabzobspor'lular, Trabzon savunuyor aklıyor diye mi düşünüyorsun?

Mesajımı tekrar okumanı istirham ediyorum reis :) altını özellikle çizdiğim bir kısım var orayla bağlantılı mesele.

Otobüs kurşunlayanları savunuyor muyuz ya da bütün Trabzobspor'lular, Trabzon savunuyor aklıyor diye mi düşünüyorsun?
Usta buradan bunu nerden çıkardın :D alintiladigim mesajda kursunlamayi Trabzonlular bile yapmamıştır diye bir yazı var...
Ona ithafen yazdım. Tüm Trabzonlular ne alaka anlamadim

@Skywalker
Şimdi anladım... Fener global bir spor kulübü. Trabzonspor gibi lokal bir kulüp değil. O yüzden Kadıköy ile Fenerbahçe arasındaki bağ ile veya Kadıköyde yaşıyan insanlar ile Fenerbahçe arasında bağ Trabzonspor ile Trabzon arasındaki bağ arasında hiçbir alaka yok. Kadikoyun yarısi fenerli değildir..
O yüzden o aradaki bağlantıyı fark edemedim. Çünkü bu bakış açısı çok garip geldi...
Kadıköyde yapılan olaylar neden Fenerbahçeyi bağlasın:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık