Kesin Osayi ve Osterwolde yapmıştır bazı arkadaşlara göre.
Kesin Osayi ve Osterwolde yapmıştır bazı arkadaşlara göre.
Ciddi ciddi bir mi tutuyorsun? Sahaya kaç tane taraftar girmiş? Attıkları şeylerin azlığı bile ortada.Bizimkiler Kadıköy'de böyle hareketler yapmış mıydı geçen maç? Bir tek Uğurcan'ı havaya fırlatarak sevinmeleri vardı ona da MHY müdahale etmeye çalışmıştı.
Mesele sahaya maç boyu madde fırlatmaksa Kadıköy'de şampiyon olduğumuz sene falçata dahil çok şey atıldı maç oynanırken. Sahaya atlayan da oldu ama üzerine giden ve saldıran futbolcumuz olmadı.
Tamam sahaya atlamak, insanlara saldırmak kötü bir şey ama provokasyon da var.
Ali Koç’un ligden çekilebiliriz goygoyu futbolcularının alacağı cezayı düşürmek için.
Valla usta biz makaramizi yapalım eze eze yendik. Son yıllardaki en kolay derbiydiKesin Osayi ve Osterwolde yapmıştır bazı arkadaşlara göre.
Zaten kolaydı sıkıntı yok inşaallah gs maçı daha kolay geçer.Valla usta biz makaramizi yapalım eze eze yendik. Son yıllardaki en kolay derbiydi
FB'liler mazlumdur öyle deme.Bizimkiler Kadıköy'de böyle hareketler yapmış mıydı geçen maç? Bir tek Uğurcan'ı havaya fırlatarak sevinmeleri vardı ona da MHY müdahale etmeye çalışmıştı.
Mesele sahaya maç boyu madde fırlatmaksa Kadıköy'de şampiyon olduğumuz sene falçata dahil çok şey atıldı maç oynanırken. Sahaya atlayan da oldu ama üzerine giden ve saldıran futbolcumuz olmadı.
Tamam sahaya atlamak, insanlara saldırmak kötü bir şey ama provokasyon da var.
Ali Koç’un ligden çekilebiliriz goygoyu futbolcularının alacağı cezayı düşürmek için.
Valla asıl mazlum ts oldu. Tadic ve FRED sayesindeFB'liler mazlumdur öyle deme.
İlk giren taraftarı güvenlik indirmişken futbolcular saldırdı farkında mısın? Onu gören taraftar atladı sahaya. Zaten defalarca tahrik var sizin kulübeden. MHY'nin gelmesi ayrı provokasyon ama hadi o takım inisiyatifi diyelim. Yanında gezen adam sizin stadı yakanlar arasından ve idari menajer kadrosuna alınmış bu arada.Ciddi ciddi bir mi tutuyorsun? Sahaya kaç tane taraftar girmiş? Attıkları şeylerin azlığı bile ortada.
Valla hocam katılmıyorum. Çünkü sizlerde şiddet var şiddet o yüzden normal argümanı yanlış. Maçın iptal olması lazımdı. İptal olmayınca taraftar haksız duruma düştü. Oyuncuların hiçbir suçu yok neredeyse. Kalecinize 2 sene önce küfür edildi diye iki sene kin tutuldu. Bu olay Trabzon oyuncularının başına gelmiş olsa 50 sene kin tutulurdu.İlk giren taraftarı güvenlik indirmişken futbolcular saldırdı farkında mısın? Onu gören taraftar atladı sahaya. Zaten defalarca tahrik var sizin kulübeden. MHY'nin gelmesi ayrı provokasyon ama hadi o takım inisiyatifi diyelim. Yanında gezen adam sizin stadı yakanlar arasından ve idari menajer kadrosuna alınmış bu arada.
Maç sırasında kulübeden tahrik ediyorlar, maç bitiyor sevinenlerin bazıları taraftara dönüp hareket çekiyor. Sizin statta şampiyon olduğumuz sezon atılanları hatırlıyor musun? Falçata atıldı haber bile yapmadılar. Ben taraftarın sahaya bir şeyler atmasını tasvip etmiyorum. Sizin futbolcular tahrik seviyesini arttırana kadar atlayan yoktu sahaya. Sizin stattaki o maçta madde de atıldı taraftar da girdi maç oynanırken. Zaten hafta boyu gerilim tırmandırdılar üstüne bu tahrikler yaşanınca bizim salaklar atladı sahaya. Tatlı su objektifliği yapanlar görüyorum sanki kendi taraftarları daha beterlerini yapmamış gibi.
Ben bizim taraftarı haklı çıkarmaya çalışmıyorum sadece tek taraflı olmadığını söylüyorum.
Onlar melek melek. Hiç öyle şeyler yapmazlar. Çok medenidirler. Youtube'daki haberlerin gidip altına okuyorum. Seviyesizce konuşmalar. Bu forumda bile gördük. Adamlar komple bir şehri ve takımını 10-20 kişi yüzünden ağır şekilde eleştiriyorlar. Bir de hamsi muhabbetleri felan filan. Burada bile yapanı gördük. Sonra biz çok seviyeliyiz şeklinde konuşmalar.İlk giren taraftarı güvenlik indirmişken futbolcular saldırdı farkında mısın? Onu gören taraftar atladı sahaya. Zaten defalarca tahrik var sizin kulübeden. MHY'nin gelmesi ayrı provokasyon ama hadi o takım inisiyatifi diyelim. Yanında gezen adam sizin stadı yakanlar arasından ve idari menajer kadrosuna alınmış bu arada.
Maç sırasında kulübeden tahrik ediyorlar, maç bitiyor sevinenlerin bazıları taraftara dönüp hareket çekiyor. Sizin statta şampiyon olduğumuz sezon atılanları hatırlıyor musun? Falçata atıldı haber bile yapmadılar. Ben taraftarın sahaya bir şeyler atmasını tasvip etmiyorum. Sizin futbolcular tahrik seviyesini arttırana kadar atlayan yoktu sahaya. Sizin stattaki o maçta madde de atıldı taraftar da girdi maç oynanırken. Zaten hafta boyu gerilim tırmandırdılar üstüne bu tahrikler yaşanınca bizim salaklar atladı sahaya. Tatlı su objektifliği yapanlar görüyorum sanki kendi taraftarları daha beterlerini yapmamış gibi.
Ben bizim taraftarı haklı çıkarmaya çalışmıyorum sadece tek taraflı olmadığını söylüyorum.
Birader bizim oranın insanında asabiyet var ama bu sadece Trabzon'a has değil tüm Doğu Karadeniz böyle. Buna rağmen tahrik yok diyorsan sana helal olsun der susarım. Ayrıca;Valla hocam katılmıyorum. Çünkü sizlerde şiddet var şiddet o yüzden normal argümanı yanlış. Maçın iptal olması lazımdı. İptal olmayınca taraftar haksız duruma düştü. Oyuncuların hiçbir suçu yok neredeyse. Kalecinize 2 sene önce küfür edildi diye iki sene kin tutuldu. Bu olay Trabzon oyuncularının başına gelmiş olsa 50 sene kin tutulurdu.
Ama bunların bir önemi yok. Önemli olan FRED+ tadicin tsye şov yapmasi![]()