Bence bir insan silahlı teröristide memleketlisi diye aklamamali... Sencede bu organizasyonu kendileri yapmıştır demek fazla sanrisal değil mi?Usta buradan bunu nerden çıkardınalintiladigim mesajda kursunlamayi Trabzonlular bile yapmamıştır diye bir yazı var...
Ona ithafen yazdım. Tüm Trabzonlular ne alaka anlamadim
Bu üstteki ifade ve önceki ifadelerden böyle çıkarımda bulundum. Yanlış yorumladım o zaman.
Dediğin konuda haklısın bu kadar olay olmuşken insanlar haklı olduğu tarafları bağırmak isteyince bile kötü imaj çiziyor. Ama anlaşılmayan şu. Futbol bu ülkenin ana sorunlarından biri. Şu olayların çıkmasının hem daha eski arka planı var hem de maç anındaki arka planları var. Maçta yine hakemce korunan bir FB olduğunu düşünen taraftarın bir de üstüne tahrik ve taraftarlardan birinin dayak yemesi olayları gerçekleşince olaylar patlak vermiştir. Burada yine de sahaya hiçbir şekilde inilmemesi gerekiyordu. Haksızlar. Ancak FB'li taraftarların bu tarz hiç vukuatları olmamış gibi medyanın her yerinde kendileri sanki melekmişçesine yazıp tüm Trabzon'luları, Trabzonspor camiasını, hatta topluca Karadeniz insanına bunun üzerinden laf atmasının hiçbir yeri yok.
Yarın bir gün sırf Trabzon'lu diye biri birini vurur. Bunun ilerisi burası. Çünkü medyadaki yorumlarda gördüğüm bu.