Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersi senaryoyu düşünelim:

Bu maç Fenerin sahasında olsun aynı bu şekilde gergin ve çekişmeli bir maç ve Trabzonspor yeniyor. Sonra Trabzonsporlu oyuncular maç sonunda sahanın ortasında taraftarın gergin ve sinir olduklarını bile bile kutlamalar yapmaya başlıyorlar. Bunda da bir problem yok yasak değil sonuçta.

Sonra 50 bin taraftardan bir tane çürük elma çıkıyor (Dünyada ki her taraftarda vardır böyle tipler) ve bu fenerli taraftar trabzonsporlu oyuncuların üstüne koşuyor sonra trabzonsporlu oyuncular bu fener taraftarını dövüyorlar. Bunu tüm fenerli taraftarlar görüyor. Fenerli taraftar napardı sizce bu durumda izlemeye devam mı ederdi yoksa sahaya mı inerdi?

Olay doğru yanlış dan siyah beyaz dan ziyade ortada bir süreç ve bu sürece etki eden farklı olaylar var. Objektif olmak istiyorsanız önce bu soru üzerine iyice düşünüp empati yapmakta fayda var.

Bence bui olaylara takım farketmeksizin her kulüp taraftarının tepkisi benzer olurdu.
Sen fazla objektifsin aga biz senin seviyene erişemeyiz.

Neler olmuş ya, elime tel ya da pc almadım, ortalık karışmış. Yine dünyaya rezil kepaze olduk. inş kimsenin bir şeyi yoktur. Futbolcu tahrikte eder istediğini yapar, kazandıysa sevinir, sen de ister otur izle istersen stadı terk et. Sonra ligin marka değeri vb. yabancı futbolcu mu gelir şuraya. Hayvan gibi ceza versinler. O futbolculara bir şe yolsa onların ailesi vb var. yazık günah. Gerizekalılar. Gerekirse 1 sene seyircisiz oynatın puan silin hatta küme düşürün. Böyle saçmalıklar olamaz ya. Benim dayılarımdan biri hasta fbli diğeri hasta trabzonlu. <ben gsliyim. Bu kadar mallık olamaz ya.

Montana

Ya futbol tayfa kadar holigan tayfa mı var Allah'ını seversen, Tayyip bile çok karşısına almıyor bu tayfayı. Bugünkü olanlar tamamen Trabzon'un suçu Trabzonspor'un da değil. Sen deplasmana taraftar getirilmesine önlem alıyorsun, sahaya atlayan adama önlem alamıyorsun. Büyük ihtimal 4-5 maç saha kapatma 1-2 adam içeri girer sonra tribünler çocuğu bağrına basıp açıklama yapar dicem de bunun aynısı bize olmuştu :D Neyse Osayi 5-10 maç ceza alır, diğerleri nefsi müdahafaa'ya girer. Tüm suçu 1 oyuncu çeksin diyorlarsan bileğin hakkıyla bu Osayi'dir. Sokakta görsem yol değiştiririm öyle götüm korktu adamdan. Fena boksçuymuş.
İki tane vitaminsiz tr vatandaşı yumruklamış, her sporcu yapar bunu adamlar deli gibi antrenman yapıyor. İrlandalı boksör olayı misal, bizim ülkenin adamı kolay dayak yer.

İyi bak şu videoya

İlk gelen taraftar 21. saniyede sahaya geliyor. O diğerleri güvenlik ve görevli kişiler iyi bak. Dayak yediklerini görünce özellikle 40. saniyeden sonra atlayan atlayana.
Adamlar koşarak geliyor sahaya atlaması ve gelmeleri 10 saniye sürmüyor.
Bence fazla zorluyorsun, giren adam zaten direkt yumruklarını gösteriyor. Normalde oyuncular bekliyor ama adamın niyet direkt kavga etmek. Diğer taraftarlarda bunu görünce atlıyorlar, napacaklardı yumruklarını gösteren adama direkt defans mı yapacaklar. Valla kusura bakma böyle bir ortamda bana da yapılsa şu hareket bende kendini adam sanıyor ellam der, sallardım 2 yumruk. Profesyonellik can sağlığı söz konusu olduğunda biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık