Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten maçdan önce epey gerilmişti ortam, orda en az ikibin polis olmalı. Onu geçtim hakem 2. yarı neden oynatıyor? Sürekli sahaya bişey atıyolar durdur maçı, çıkart seyirciyi devam et.

Büyük cezalar gelmeli, Trabzon net puan düşürülmeli, 10 maç seyircisiz, yüklü de tazminat şart.

fenerin yönetici kadroya epey ceza lazım, Pendik maçı bitmiş 2 saat olmamış başlıyolar Trabzon konuşmaya, ortamı geriyolar. Başta Osterwolde olmak üzere epey ceza gelir oyuncularada.

Müstakbel kayınpederi misafirliğe geldiği için maçı ve sonraki olayları yeni gördüm.

Kusura bakmayın, 90 dakika top oynanmış ve oyuncuların üzerine atılmayan kalmamış. Normal sürenin son dakikalarında attıkları golle maç kazanıyorlar. Deplasmanda Trabzonspor gibi bir takıma karşı. Tabii sevinecekler. Yediremeyeceksen gelmeyeceksin maça. Osayinin eline sağlık. Umarım ceza almaz. Bazıları gibi nabza göre taraf tutmayız. Bkz. 12 numara. Josef olayıyla ilgili tweet siliyor Fenerbahçeliler. :D

Neyse yukarıda dendiği gibi ilk inen taraftar dayak yediği için inememe gibi bir durum yok. İlk taraftar indikten sonra güvenlik görevlilerinin büyük bir kısmı ona doğru koşunca boşluk oluyor saha korumasında. Yoksa daha önce inmeye çalışan birkaç kişiyi güvenlikler tutuyormuş. Görüntüler onu gösteriyor.

taraftarların alayı birbirinin aynısı ama konu fb olunca ts taraftarı işin bokunu çıkartıyor. ts, ezerek yendi fb'yi kadıköy'de. kutladılar da maç sonu ama ciddi hiçbir olay olmadı. empati iyidir ama fazlası zararlıdır.
O maçta taraftara dönüp hareket eden var mıydı bizim oyuncularda ben hatırlamıyorum. Fenerli biri yaptı. Yinede bizim taraftarın hayvanlığı olmasa biz şu an atılan iki golden önceki faulü, penaltı faulünde es geçilen kırmızı falan konuşuyor olacaktık. Haklıydık ama taraftar tahrike kapıldı haksız duruma düştük.

Maça gitmiş insanlar bilir güvenlik görevlileri sıkı bir şekilde kontrol ediyor meşale falan sokmak mümkün değil. En büyük suçlu orada bulunan polislerdir bu olaydaki
Polis geleni geçeni arar. Başka ilden gelen polisler bile vardır muhtemelen.

Bu tür ihlaller normal seyirci olmayanların aracılığıyla içeri giren veya önceden içeriye sokulan şeyler olur genellikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık