Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polis geleni geçeni arar. Başka ilden gelen polisler bile vardır muhtemelen.

Bu tür ihlaller normal seyirci olmayanların aracılığıyla içeri giren veya önceden içeriye sokulan şeyler olur genellikle.
Bu kadar fazla olması normal değil 1000 galon şu atıldı sahaya... Polisler amaan alın geçin zaten fenerle oynuyor bizimkiler dememisse ben ülkemiz hakkında hiç birşey bilmiyorum

Maça gitmiş insanlar bilir güvenlik görevlileri sıkı bir şekilde kontrol ediyor meşale falan sokmak mümkün değil. En büyük suçlu orada bulunan polislerdir bu olaydaki
Sıkı kontrol edilmiyor. Daha önce anlatmıştım forumda. Konyaspor-Beşiktaş süper kupa maçında meşhur kelebeği sahaya atan elemanla birlikte gittim geldim ben Samsun’a. Aynı otobüsteydik. Samsun stadına varıp ekipten ayrılınca direkt polislerin güvenlik görevlilerinin yanına gidip kim neyi neresine sakladı anlattım ama maçta olanı herkes gördü. Bir şey olmadı.

Bu kadar fazla olması normal değil 1000 galon şu atıldı sahaya... Polisler amaan alın geçin zaten fenerle oynuyor bizimkiler dememisse ben ülkemiz hakkında hiç birşey bilmiyorum
Polisler neden bizimkiler desin ya hu polisle Trabzonlu mu alayı. Kaldı ki bu ülkede hiçbir zaman arkasında durulmayan birincil meslek grubu olması sebebiyle kimse böyle bir topa girmez. Hepsi işini yapıp sorunsuzca eve gitme derdinde. Birileri istedikten sonra çuval çuval taşta koyarlar önceden içeri.

Montana

O maçta taraftara dönüp hareket eden var mıydı bizim oyuncularda ben hatırlamıyorum. Fenerli biri yaptı. Yinede bizim taraftarın hayvanlığı olmasa biz şu an atılan iki golden önceki faulü, penaltı faulünde es geçilen kırmızı falan konuşuyor olacaktık. Haklıydık ama taraftar tahrike kapıldı haksız duruma düştük.
Sıkma canını @Whitebear D ile hakkınızı savunduk

Polisler neden bizimkiler desin ya hu polisle Trabzonlu mu alayı. Kaldı ki bu ülkede hiçbir zaman arkasında durulmayan birincil meslek grubu olması sebebiyle kimse böyle bir topa girmez. Hepsi işini yapıp sorunsuzca eve gitme derdinde. Birileri istedikten sonra çuval çuval taşta koyarlar önceden içeri.
Abi orada çalışan kişilerin yüzde 90ı Trabzonludur :D. Özel adam getirilmiyor şube olarak hazır bulunan ildeki adamlar toplanıyor. Trabzonda yaşamak isteyen kişilerin yüzde 90i Trabzonludur zaten...

Abi orada çalışan kişilerin yüzde 90ı Trabzonludur :D. Özel adam getirilmiyor şube olarak hazır bulunan ildeki adamlar toplanıyor. Trabzonda yaşamak isteyen kişilerin yüzde 90i Trabzonludur zaten...
Ya biz önceki derbileride biliyoruz, Fener-GS derbileride bildiğin çevik kuvvet oyuncuları alıp içeri girerdi. Yine önlem alamamış Trabzon valisi. Bence fatura onlara kesilmeli, ha tabi ceplerini dolduruyorlarsa bir şey diyemem. Şu olayları bazıları tetiklemiş gibi geldi bana.

Bence fazla zorluyorsun, giren adam zaten direkt yumruklarını gösteriyor. Normalde oyuncular bekliyor ama adamın niyet direkt kavga etmek. Diğer taraftarlarda bunu görünce atlıyorlar, napacaklardı yumruklarını gösteren adama direkt defans mı yapacaklar. Valla kusura bakma böyle bir ortamda bana da yapılsa şu hareket bende kendini adam sanıyor ellam der, sallardım 2 yumruk. Profesyonellik can sağlığı söz konusu olduğunda biter.
Yaazımı okumamışsın sanırım. Sorum gayet basitdi. 1 tane düzgün cevap veren görmedim daha.

Dediğinde haklı olabilirsin bu arada. Taraftar ana bacı küfür de etmiş oabilir. Yumruk atabilir sende atabilirsin. Ben burada o haklı bu haklı demiyorum.

Lütfen önce mesajımı oku. Herkes alakasız cevap veriyor. Demek istediğim haklı bile olsan o yumruğu atardın sonra taraftarda sahaya inerdi diyorum. Bu kadar basit. Sen beşiktaşlıydın. Böyle bir durumda beşiktaşlı taraftar dayak yiyen beşiktaşlı taraftarı görünce napardı? Ulan gerizekalı zaten yumruk göstererek gitti haketti dayak yemeyi diyip izler miydi? Hayır bjk de gs de fb de kim olursa olsun sahaya dalardı.

Yani bir süreç var bu süreçte bir çok etken ve birçok suçlu var. Bu sürecin olgulaşması için gereken şartların hepsi sağlandı, uygun zemin hazırlandı ve kaçınılmaz son oldu diyorum sadece.

Yaazımı okumamışsın sanırım. Sorum gayet basitdi. 1 tane düzgün cevap veren görmedim daha.

Dediğinde haklı olabilirsin bu arada. Taraftar ana bacı küfür de etmiş oabilir. Yumruk atabilir sende atabilirsin. Ben burada o haklı bu haklı demiyorum.

Lütfen önce mesajımı oku. Herkes alakasız cevap veriyor. Demek istediğim haklı bile olsan o yumruğu atardın sonra taraftarda sahaya inerdi diyorum. Bu kadar basit. Sen beşiktaşlıydın. Böyle bir durumda beşiktaşlı taraftar dayak yiyen beşiktaşlı taraftarı görünce napardı? Ulan gerizekalı zaten yumruk göstererek gitti haketti dayak yemeyi diyip izler miydi? Hayır bjk de gs de fb de kim olursa olsun sahaya dalardı.

Yani bir süreç var bu süreçte bir çok etken ve birçok suçlu var. Bu sürecin olgulaşması için gereken şartların hepsi sağlandı, uygun zemin hazırlandı ve kaçınılmaz son oldu diyorum sadece.
Abi soruna cevap aynısını biz yapsak Trabzon'u haklı bulurdum

Karadenizli olabilir ama hepsi Trabzonlu değildir kaldı ki çoğu fenerli karadenizli. Böyle maçlarda genelde çevre illerden görevli gelir. Tabii bunlar genelde çevik olur. Ama dediğim gibi arama noktasından topluca bir şeylere izin verilme gibi bir durum olmaz. Adam ufak bir şeyi afedersin bir tarafına sokmuştur bu ayrı mesele.
Ama bir maçta organize olarak bir şeyler içeri sokulmuşsa bunu bir yönetici aracılığıyla rahatça yaparlar. Maç anında veya maçtan önce.

Neyse gereksiz konuyu uzatmış olmayayım benci arama noktasındaki polislerin bilerek böyle bir şeye izin verme ihtimali olabilecek onlarca senaryodan en zayıfı ve hiç bir kulübün ve büyük taraftar grubun böyle bir şeye pek ihtiyacı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık