Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasman yasağını kaldıranlar ve saha güvenliğini alamayanlar en başta suçlu.

Ama tribünlerin tepkisinden de görüldüğü üzere taraftarı çıldırtan bu olmuş. Osai indirilen adamı yumrukluyor. Diğer oyuncular da atılıyor vs.
Normalde güvenlik gelir bu adamı götürürdü hemen her maçta olduğu gibi.

Diğerlerini bilmem ama özellikle Osai ve Batsu ceza alır gibi geliyor.

Trabzonun da para cezası dışında kalan tüm maçlarda sahasının kapatılması gerekiyor.

Irkçılık yapmak istemiyorum ama anladınız siz. Sadece olaya hiç karışmadan gidenlere birde hemen kavga edenlere iyice bakın.

Irkçılık yapmak istemiyorum ama anladınız siz. Sadece olaya hiç karışmadan gidenlere birde hemen kavga edenlere iyice bakın.
Ben futbolculara bir şey demiyorum. Özellikle Osai hariç diğerlerine.

O kadar adam sahaya girdikten sonra iş savaşa dönmüş artık. Aklı selim davranabilen nadirdir. Takımı düşünüp profesyonelce hareket etmeleri gerekirdi ama çok ekstrem bir olay.
Maçı kazandık şimdi de dövüşü kazanacağız psikolojisine girmişler ve kazanmışlar da anlaşılır bir durum.

Valla yaşananlar nefsi mudafadir. Kaç yüz kişi giriyor sahaya. Hepsi kacsaydi daha güç bulup arkadan boruyla vururlardi.
Bizimkilerin attığı her yumruk, tekme helali hoştur. Şeytan azapta gerek. Bu saatten sonra bu leşlerin sahasında seyirci varsa can güvenliği deyip çıkmayacaksın maça, başka yerde oynanmasını veya seyircisiz oynanmasını sağlayacaksın bitti gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık