Montana
Toplam yüz kişi olduğunu bile sanmıyorum, sahadaki büyük çoğunluk görevli, teknik ekip ve güvenlik. Abarttın usta.Valla yaşananlar nefsi mudafadir. Kaç yüz kişi giriyor sahaya. Hepsi kacsaydi daha güç bulup arkadan boruyla vururlardi.
Toplam yüz kişi olduğunu bile sanmıyorum, sahadaki büyük çoğunluk görevli, teknik ekip ve güvenlik. Abarttın usta.Valla yaşananlar nefsi mudafadir. Kaç yüz kişi giriyor sahaya. Hepsi kacsaydi daha güç bulup arkadan boruyla vururlardi.
Trabzonsporun maç içinde yaptıkları için nereden cesaret alıyor? Daha 2 hafta önce bjk-gs içinde trabzonsporun attıklarının 2-3 katını beşiktaşlılar attı ve herhangi bir ceza almadılar. Bu tür hareketler diğer taraftarları cesaretlendiriyor bence.Gerekli önlemlerin alınmaması ve maçın inatla devam ettirilmesi rezalet, bu maçın bu boyuta geleceğini evinde oturan 7den 70’e herkes biliyordu zaten olayların savunulacak bir tarafı da yok. Bu maçta polis ve güvenlik önlemlerinin bu kadar sığ olması yetkili herkese yazar.
Ama kulüp kapatılsın, 50 puanı silinsin, takım küme düşürülsün muhabbetleri çok ütopik, aynı şekilde biz şampiyon olduğumuzda Fener taraftarı sahaya girdi oyuncularımız kaçtı. Beşiktaş taraftarı aynı şekilde sahaya girdi oyuncular kaçtı, bizim de olaylı maçlarımız oldu maalesef bu futbol ikliminde herkesin başına gelebiliyor.
Bizimkilerin attığı her yumruk, tekme helali hoştur. Şeytan azapta gerek. Bu saatten sonra bu leşlerin sahasında seyirci varsa can güvenliği deyip çıkmayacaksın maça, başka yerde oynanmasını veya seyircisiz oynanmasını sağlayacaksın bitti gitti.
fb'nin attığı 3. golden önce faul var ama fb'liler de saldırıya uğradı. fb'li oyuncular kışkırtmış olabilir ve önlemler yetersiz olabilir. birtakım cezalar verilir, iki taraf da mağdura yatar ve bu anlamsız nefret devam eder.Deplasman yasağını kaldıranlar ve saha güvenliğini alamayanlar en başta suçlu.
Ama tribünlerin tepkisinden de görüldüğü üzere taraftarı çıldırtan bu olmuş. Osai indirilen adamı yumrukluyor. Diğer oyuncular da atılıyor vs.
Normalde güvenlik gelir bu adamı götürürdü hemen her maçta olduğu gibi.
Diğerlerini bilmem ama özellikle Osai ve Batsu ceza alır gibi geliyor.
Trabzonun da para cezası dışında kalan tüm maçlarda sahasının kapatılması gerekiyor.
![]()
Bats her 50 dk da bir gol atıyor. 2. açık ara fark atmış durumda. Bu oyuncu neden ilk 11 e giremiyor ?Bizim taraftarın çöpe çıkardığı ama benim istediğim oyunculardan birisiydi Bats bizdeyken. Birinci forvet asla olamaz, ama gayet ikinci adam rolünü iyi oynayan birisi. Hee tabi ikinci forvete 3.5 milyon vermenin mantığı yok, o ayrı.
Usta Osayi ile Nellson kapissa kim alırToplam yüz kişi olduğunu bile sanmıyorum, sahadaki büyük çoğunluk görevli, teknik ekip ve güvenlik. Abarttın usta.
Osayi alır. Ona Könn ya da Barış Alper olacak iyi bir kapışma olur.Usta Osayi ile Nellson kapissa kim alır
Aurier direkt arızalı onu koymak lazımOsayi alır. Ona Könn ya da Barış Alper olacak iyi bir kapışma olur.