Zamanında Drogba Melo sırt sırta verse bizimkilerde dövüşürdü.
90 dakika içmesinler. Hepsi fırlatıyor belirlemek zor iş.Su içmesinler mi napsınlar. Asıl yapılması gereken atanlar belirlenip sağlam para cezası ve 5 yıl maç yasağı koyacaksın.
Irkçılık yapmak istemiyorum ama anladınız siz. Sadece olaya hiç karışmadan gidenlere birde hemen kavga edenlere iyice bakın.Deplasman yasağını kaldıranlar ve saha güvenliğini alamayanlar en başta suçlu.
Ama tribünlerin tepkisinden de görüldüğü üzere taraftarı çıldırtan bu olmuş. Osai indirilen adamı yumrukluyor. Diğer oyuncular da atılıyor vs.
Normalde güvenlik gelir bu adamı götürürdü hemen her maçta olduğu gibi.
Diğerlerini bilmem ama özellikle Osai ve Batsu ceza alır gibi geliyor.
Trabzonun da para cezası dışında kalan tüm maçlarda sahasının kapatılması gerekiyor.
![]()
O sopa sıyırdıktan sonra can havliyle koşuyor bizimkiler. Bunun izahı yok. İnsanlar daha ne yaşandığını tam idrak edebilmiş değil. Kimisi sövüyor kimisi mizah yapıyor.Baya öldürmeye teşebbüs. Bu nedir cidden ? Bu fotoğrafı yeni gördüm. Korner direğini sökmüş adam ve o baya sivri delici bir şey. Baya öldürecek oyuncuyu.
![]()
Bu kendini yamtar sanan şerefsizin direkt hapis yatması gerek mesela.Baya öldürmeye teşebbüs. Bu nedir cidden ? Bu fotoğrafı yeni gördüm. Korner direğini sökmüş adam ve o baya sivri delici bir şey. Baya öldürecek oyuncuyu.
![]()
Ben futbolculara bir şey demiyorum. Özellikle Osai hariç diğerlerine.Irkçılık yapmak istemiyorum ama anladınız siz. Sadece olaya hiç karışmadan gidenlere birde hemen kavga edenlere iyice bakın.
Bizimkilerin attığı her yumruk, tekme helali hoştur. Şeytan azapta gerek. Bu saatten sonra bu leşlerin sahasında seyirci varsa can güvenliği deyip çıkmayacaksın maça, başka yerde oynanmasını veya seyircisiz oynanmasını sağlayacaksın bitti gitti.Valla yaşananlar nefsi mudafadir. Kaç yüz kişi giriyor sahaya. Hepsi kacsaydi daha güç bulup arkadan boruyla vururlardi.