Camara pozisyonu hangisi ikili mücadele olan mı? Katılamadığım görüşleri oldu. Ben Fırat ne dediyse doğrudur demedim ki bir altta zaten benzer bir şey yazmıştım tam senin mesajı görmeden önce. Bu 4 ismin yorumlamalarına ve kaç oranında doğru karar, yanlış karar dediklerine bakıyorum genelde.Konudan ayrı, Fırat'ın dediğine değer veriyorsan, Halil-Camara pozisyonu için de penaltı dediDipnot: Bence hakemlik bir olay yok maçta, puan kaybının sebebi yetersiz oyun ve şanssızlık, he Sivas da kaçırdı ama, beraberlik normal sonuç.
Bein kim ? @GlorfindelBeinci Glorfindel diyebilir miyiz? @Skywalker
Arap kanalı, Gllorfindel arkada sallar ama önde izler.Bein kim ? @Glorfindel
Yanlış anlaşılan güzide yayıncı kuruluşumuzBein kim ? @Glorfindel
Hacı İso'nun lakabı Arap, Bein'in sahibi ArapArap kanalı, Gllorfindel arkada sallar ama önde izler.
Halil'in yere düştüğü, kendi bile penaltı beklemiyor sadece bir ters hareketi var o yüzden biraz yerden kalkamıyorCamara pozisyonu hangisi ikili mücadele olan mı? Katılamadığım görüşleri oldu. Ben Fırat ne dediyse doğrudur demedim ki bir altta zaten benzer bir şey yazmıştım tam senin mesajı görmeden önce. Bu 4 ismin yorumlamalarına ve kaç oranında doğru karar, yanlış karar dediklerine bakıyorum genelde.
Suudi Arabistan işinin arkasında İsmail Kartal mı var diyorsun, mantıklı geldi bak bu...Hacı İso'nun lakabı Arap, Bein'in sahibi Arap![]()
Süper kupadan sonra lakabı değişti. Artık bronz ismailHacı İso'nun lakabı Arap, Bein'in sahibi Arap![]()
Bu benim kendi görüşüm. Okan için de aynısını düşünüyorum bu sene. Icardi kötüyken kesemiyor.Yapma hocam adamı yolladın kimi getireceksin? Neredeyse kusursuz bir td istiyorsun ki pep falan bile öyle değil. O gelse (şimdi oynatıyor ama) 9lu sistem oynatmıyor,haaland gibi yıldızları yiyor diye eleştirebilirdin. Tadici kesti yeterli değil mi? Yeri geliyor cengizi yeri geliyor irfanı kesiyor.