Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kritik anda golleri ve gol sevincini çok özleyeceğim. Geçen sene belki ferdiyle beraber en iyi topçumuzdu. Yedek için lüks bir adam biraz TR ligi için. Fakat gerçektende uymuyor tarzı. Sadece umarım bu adam patlamaz umut gibi. Endişem bu
Sol açık da oynayabiliyormuş bu eleman. Belki king yerine de düşünülüyor olabilir

Dün gs operasyon yedi usta ama bu takım büyük ölçüde bu sene kollandı. Süper kupa maçının yaptırımı bunlar. Fakat bence endişe etmeyin fbyede gelecek maç operasyon çekilir. İki takımın puan farkının acılmasıni istemez kimse. İzleyici sayısıni düşünüyor herkes çünkü
İşte niye FB de operasyon yiyor ki, bırakın iyi oynuyorlarsa farkı açsınlar ne şampiyonluklar 10 puan gerilerden gelinip olundu. Futbola teknoloji ucundan girdi daha kötü oldu. Eskiden hakem görmedi diye geciyorduk şimdi var varsa vara gitseler sıkıntı olmayacak. TDlere 2-3 itiraz hakkı vermeleri lazım. 4.hakeme diyecek Var'a gidilecek. Maç içinde 2 hak yeter. Maç duruyor oyun soğuyor diyorsak ben türk hakemlerinin oyunu hızlandırma gibi dertleri olduğunu görmedim. Adaleti en güzel bu şekilde sağlarlar. Her takım maç içinde 2 itiraz hakkı olsun Var bunu incelesin. Hakem isterse zaten gider. Ekstra hak olsun.

Abi ümit ozat kim ahmet çakar kim? Bein ve firata baktım bi deniz penaltı dedi o da bir pozisyon zaten iki bile değil.
Konudan ayrı, Fırat'ın dediğine değer veriyorsan, Halil-Camara pozisyonu için de penaltı dedi :D Dipnot: Bence hakemlik bir olay yok maçta, puan kaybının sebebi yetersiz oyun ve şanssızlık, he Sivas da kaçırdı ama, beraberlik normal sonuç.

Ahmet Çakar Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük hakemlerden biri değil mi? Bir sürü kişi penalti diyor.
Hakemlik dönemini bilmem sonraları tv şovu yapıyor. Beyaz futbol vs ortada zaten. Bir sürü kişi dediğin kim? Yorumları en dikkate alınan 4 kişiyi yazdım. 4de 1 penaltı çıkmış sadece. Ha bu hakemler %100 doğru demiyorum ama açıklıyorlar da ve penaltı değil deme oranı yüksek yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık