Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konudan ayrı, Fırat'ın dediğine değer veriyorsan, Halil-Camara pozisyonu için de penaltı dedi :D Dipnot: Bence hakemlik bir olay yok maçta, puan kaybının sebebi yetersiz oyun ve şanssızlık, he Sivas da kaçırdı ama, beraberlik normal sonuç.
Camara pozisyonu hangisi ikili mücadele olan mı? Katılamadığım görüşleri oldu. Ben Fırat ne dediyse doğrudur demedim ki bir altta zaten benzer bir şey yazmıştım tam senin mesajı görmeden önce. Bu 4 ismin yorumlamalarına ve kaç oranında doğru karar, yanlış karar dediklerine bakıyorum genelde.

Camara pozisyonu hangisi ikili mücadele olan mı? Katılamadığım görüşleri oldu. Ben Fırat ne dediyse doğrudur demedim ki bir altta zaten benzer bir şey yazmıştım tam senin mesajı görmeden önce. Bu 4 ismin yorumlamalarına ve kaç oranında doğru karar, yanlış karar dediklerine bakıyorum genelde.
Halil'in yere düştüğü, kendi bile penaltı beklemiyor sadece bir ters hareketi var o yüzden biraz yerden kalkamıyor :D Boş ver medya maymunlarını ya, sosyal medya da pislik troll dolu, herkes ilgi çekme peşinde, ötekilerinin hakemlik zamanlarını bilmesek inanacağız da neyse :D

Yapma hocam adamı yolladın kimi getireceksin? Neredeyse kusursuz bir td istiyorsun ki pep falan bile öyle değil. O gelse (şimdi oynatıyor ama) 9lu sistem oynatmıyor,haaland gibi yıldızları yiyor diye eleştirebilirdin. Tadici kesti yeterli değil mi? Yeri geliyor cengizi yeri geliyor irfanı kesiyor.
Bu benim kendi görüşüm. Okan için de aynısını düşünüyorum bu sene. Icardi kötüyken kesemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık