Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kural Kitabı Sayfa 62
4. Video Yardımcı Hakem (VAR) Video Yardımcı Hakemlerin (VAR) kullanımına, yalnızca müsabaka organizatörünün Uygulama Yardımı ve Onay Programı (IAAP ) gereksinimlerini FIFA’nın IAAP dokümanlarında açıklanan şekilde yerine getirdiği ve FIFA’dan yazılı onay aldığı durumlarda izin verilir. Hakem, yalnızca aşağıdaki durumlarla ilgili ‘açık ve bariz hata’ veya ‘gözden kaçan ciddi olay’ olması halinde Video Yardımcı Hakemden (VAR ) yardım alabilir:
• gol/gol değil
• penaltı/penaltı değil
• direkt kırmızı kart (ikinci ihtar hariç)
• yanlış kimlik tespiti, hakemin ihlali yapan takımdan yanlış oyuncuya ihtar verme veya ihraç etme durumu
Açıklamadaki çift ayak, rakibin ayağını müdahale edip makas yapmayı kasdediyor. Colley'in pozisyonunda herhangi bir çift ayak yok ki sağ ayağı zaten topa müdahale ediyor, Barış'a değmiyor bile.

Burada açık ve bariz bir hata söz konusu değil, bakılınca müdahalenin faul olduğu ama kırmızı olup olmadığı kesin değil. Çünkü müdahale cılız, tam bir sertlik söz konusu değil. HUM çıksa kardeşim buna kırmızı veriyorum dese sesimizi çıkarmayız veya sarı bence dese ona da ok'yim. Fırat Aydınus'u dinlemedim hiç videoyu araştırıken buldum bunu, sadece önceden buna benzer durumlarda turuncu olduğuna dair hakemler arasında bir konuşma vardı ona referans olarak söylemiştim. Benim dediğimin aynısını Fırat Aydınus'da diyor. Çünkü bu maçtan önce de buna benzer fauller oluyordu ki Toreira veya Mertens'de benzer faul yapmıştı, bence kırmızı değil demiştim çünkü güç transferi yok diye. Şimdi yine karşımıza çıktı benzer pozisyon, bana göre HUM'a kalmış bir olaydı ama VAR müdahale ederek kırmızıyı aldırdı.
Nasıl çift ayak yok? Adam iki ayağı havada müdahele ediyor. Sağ ayağının topa yönelmesi bunu değiştirmez.

Fırat da hikaye anlatmış. Taban tam oturmuyor ne demek? Mutlaka oyuncu sakatlanıp sedyeyle mi götürülecek? Ortada olmaması gereken, tehlike oluşturan bir müdahele var. Pozisyon net kırmızılık olduğu için VAR'ın müdahelesi bence doğru. En net pozisyonlardan birini anlamsız bir şekilde tartışıyoruz...

6 yemişler hem de kendi evlerinde. Bu takımın taraftarı olasım geldi. Yok 6 yedikler için değil. : ))
6 yemişler, taraftar öfkeli, hepsi üzgün. Amigolarını futbolcuları fırçalamaya gönderiyorlar. Futbolcularda saygıyla dinliyor vs.
Her ne kadar bu ülkenin kuralları ve bu kuralları uygulamasıyla ilgili olsa da tüm üzüntü ve öfkelerine rağmen saha tertemiz vs.

Çok tuhaf insanlarız. Neymiş efendim KeremA'nın kutlama tweetini beğenmiş. Gerçi onda da hata var. Az çok bizim ülke insanının özellikle FB-Gs taraftarının reaksiyonunu öngörmesi lazımdı ki başka ülkelerde de benzer sıkıntı olabilir. Belki de yanlışlıkla beğendi. Çok gündem olunca açıklama yapmak zorunda kaldı.

Son düzenleme:

Montana

Çok tuhaf insanlarız. Neymiş efendim KeremA'nın kutlama tweetini beğenmiş. Gerçi onda da hata var. Az çok bizim ülke insanının özellikle FB-Gzd taraftarının reaksiyonunu öngörmesi lazımdı ki başka ülkelerde de benzer sıkıntı olabilir. Belki de yanlışlıkla beğendi. Çok gündem olunca açıklama yapmak zorunda kaldı.

Ben bunu fake sandım, gerçekten beğenmiş vay be.

GS'yi hem Antalya hem Beşiktaş maçında güzel ittirdiler. Önü açık ama zaten büyük maçlarda GS'den puan kaybı beklemiyordum, küçük maçlarda sürpriz bekliyordum ki şuana kadar öyle oldu. Bu 10 haftadaki maçları da öyle. Kadroları dar olduğu için de her yerden elendiler yani o ihtimal de pek kalmadı.

Hakemler yüzünden şampiyon olacağımızı düşünmüyordum sağolsun yanıltmadılar.

Konferanstaki rakip anlatılana göre bize çok ters ve formda bir takım. Bu turu geçersek ve sakatlıklar yaşamazsak yarı final görürüz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık