GS taraftarının bu çocuğa olan öfkesini anlayamıyorum. Tamam kötü olduğu maçlar olabilir ama bu kadarını hak etmiyor. En ufak bir sallantıda ıslıklanıyor. Penaltıları çıkart sezon boyu gol sayısı İcardiyle aynı. Sofa score puanı olarak takımın en iyisi.
İcardi Keremin kaçırdığının 2 katı net fırsat kaçırmış. Kerem İcardinin yaptırdığından 2 kat daha fazla gol şansı yaratmış. Takımın en çok kilit pas atan oyuncusu. Bence açık ara GSnin bu sezonki en iyi oyuncusu.
Çok büyük ayıp ediyorlar.
Ekleme: İcardi kötü oyuncu demiyorum ama performans anlamında takıma daha çok etki etmesine rağmen İcardiye gösterilen tolerans Kereme gösterilmiyor.
Dediklerinde haklısın. Ama Kerem de yardımcı olmuyor maalesef. Hem açıklamalarında hem saha içinde bşr artistlik bir öfke vs. Taraftarla hesaplaşmaya girersen kucaklanmazsın. Şl maçında gol atmış sevineceğine taraftara tepki gösteriyor ne oldu bak attım işte diye.
Evet şuan en çok haksızlık yapılan oyuncu. Ama bizim ülkede yerli oyuncu olmak böyle maalesef.
Arda onca yeteneği ve efendiliğine rağmen bir kez kendisini yere attı diye demediklerini bırakmadılar.
Kerem ise kendi takım arkadaşına, rakibe, hakeme taraftara herkese çatan asi çocuk. Ve öfkesini kontrol edemeyip belli ediyor.
İstese geçen sene iyi bir takıma giderdi, gitmedi.
Ama şuan büyük ihtimalle gidecek gibi. Ki gitsin onun için iyi olur gibi. Ama onun da performanstan önce tavırlarına dikkat etmesi hatta bunun için de birileriyle çalışması lazım.