Bu arada kerem çıkarken cidden ıslıklandı mı? Kerem yerinde olsam direk ayrılmak istediğimi belirtirim. Adam kaç maçtır gol atıyor sezon performansı zaten ortada
Taraftar haklı.
Bu arada kerem çıkarken cidden ıslıklandı mı? Kerem yerinde olsam direk ayrılmak istediğimi belirtirim. Adam kaç maçtır gol atıyor sezon performansı zaten ortada
Ben avaraj farkı gerçeği yansıtmıyor dedim, niye bu kadar alındın?Kaleyi tutturamıyorsanız fenerin suçu ne? Direk için puan da verelim istersen
Türkiye'de bu çok zor maalesef. Terim gibi 8 şampiyonluğu olan bir adam bile kötü sezon sonrası gönderiliyor. Ki adama sözler verip 3 yıl şampiyonluk değil sistem şu bu denilmişti.Cidden dalga geçmiyorum bu ikili kalırsa FB ve GS için klopp ve pep etkisi oluşturabilirler uzun bir süre lig için
3.'lük mücadelesi de muhteşem gidiyor. Beşiktaş'tan sonra Trabzon da yenilmiş. @SkywalkerŞaka maka nefis bir şampiyonluk mücadelesi oluyor. Lig tırto olmasa dünya basınında da haber olurdu
Lig lgs gibi oldu bir sürü birinci çıkıyor eleyicilik yok artık ligdeŞaka maka nefis bir şampiyonluk mücadelesi oluyor. Lig tırto olmasa dünya basınında da haber olurdu
Yakında kalede de görürüz. İyi kalaci de olur ondan he