Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız biz niye sağ bek almaya çalışıyoruz? Başakşehir'e sözleşmenin kalanı için parasını verip kendi oyuncumuzu çağırsak ya! Dubois gayet iyi sağ bek. Zaten bu ayarda olanını bulmaya çalışsak bile takımlar Boey'den gelen parayı bildikleri için ve ara transfer dönemi olduğu için yüksek fiyatlar çekecektir muhtemelen.

Yalnız biz niye sağ bek almaya çalışıyoruz? Başakşehir'e sözleşmenin kalanı için parasını verip kendi oyuncumuzu çağırsak ya! Dubois gayet iyi sağ bek. Zaten bu ayarda olanını bulmaya çalışsak bile takımlar Boey'den gelen parayı bildikleri için ve ara transfer dönemi olduğu için yüksek fiyatlar çekecektir muhtemelen.
Başakşehir salmiyor performansıni beğeniyorlar

Çağlar'ı da çözmüşüz. Çok doğru transferler yapıyoruz aynı mantalite devam ederse güç kaybetmeden bol kazançla takımın çekirdeği korunur uzun zaman boyunca.

Ah sacham ah harbiden çok seviyordum. Dün clubta eğlenirken bile aklıma geldin. Şimdi yolculuk sırasında habire senin postlarını görüyorum. Luffy den çok sana yakışmış o şapka. Verdiğin güveni millete ana babası vermiyor. Son dakkalarda kazandığımız maça bile tam olarak sevinemiyorum. Sensiz nereye şampiyon oluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık