9 tarzı bir forvet her zaman lazım. Şuan buna uygun bir Semih var gibi ki o da daha çok kanat forvet gibi.
Barış Alper.
9 tarzı bir forvet her zaman lazım. Şuan buna uygun bir Semih var gibi ki o da daha çok kanat forvet gibi.
Tam aksine Semih kanat forvetten daha çok eski tip 9 tanımına daha çok uyuyor. Tek sıkıntısı boyu bir tık kısa.9 tarzı bir forvet her zaman lazım. Şuan buna uygun bir Semih var gibi ki o da daha çok kanat forvet gibi.
Takıma iyi bir kaleci lazım diyene de barış alper diyecek gibi duruyorsunBarış Alper.
Bu çocuklar daha çok genç, zaten değerli olan şey bu tarz işleri bu yaşlarda yapabiliyor olmaları, en iyi futbolcuların bile defoları var bunlar normal. Önümüzde 5 aylık bir süreç var, daha konuşmak için erken ama potansiyeli gördükçe beni heyecanlandıran bir milli takım oluyor, hem Enes de döndü sakatlıktan, bir sakatlık daha yaşamazsa klasik tarzda forvetimiz zaten hazır oluyor.Tam aksine Semih kanat forvetten daha çok eski tip 9 tanımına daha çok uyuyor. Tek sıkıntısı boyu bir tık kısa.
Millet Kenan'ın golünün güzelliğine odaklandığı için defoları görmüyor, görmek istemiyor. Sonra üzülürler. Kenan yukarıdaki videoda görüldüğü üzere sırtını çizgiye yasladığı zaman çok rahat ediyor. Ortada kaldığında topu ayağından genellikle hızlıca çıkartmaya çalışıyor. İstisnalar var tabi ama genelde yaptığı bu. Bazen bu acelecilikten tercihleri yanlış oluyor. Şut ve pas hızını ayarlayamıyor bazen. Bundan ötürü 1-2 top kaybı yaşadı. Fizik olarak bir tık düşük.
Tabi bunlar düzeltilmeyecek aman aman tüh öldük bittik özellikler değil. Önünde uzun bir kariyer var inşallah.
Dediğim gibi, çok yetenekliler. Ben yıllardır bunları söylüyorum ama işte defoları gündeme gelmedikçe unutuluyor. Oyuncular da bunlara dikkat etmiyor. Nasılsa önemsenmiyor diye. Akılları başlarına geldiğinde geç oluyor.Bu çocuklar daha çok genç, zaten değerli olan şey bu tarz işleri bu yaşlarda yapabiliyor olmaları, en iyi futbolcuların bile defoları var bunlar normal. Önümüzde 5 aylık bir süreç var, daha konuşmak için erken ama potansiyeli gördükçe beni heyecanlandıran bir milli takım oluyor, hem Enes de döndü sakatlıktan, bir sakatlık daha yaşamazsa klasik tarzda forvetimiz zaten hazır oluyor.
Zaten dediğim gibi en uygunu Semih.Tam aksine Semih kanat forvetten daha çok eski tip 9 tanımına daha çok uyuyor. Tek sıkıntısı boyu bir tık kısa.
Millet Kenan'ın golünün güzelliğine odaklandığı için defoları görmüyor, görmek istemiyor. Sonra üzülürler. Kenan yukarıdaki videoda görüldüğü üzere sırtını çizgiye yasladığı zaman çok rahat ediyor. Ortada kaldığında topu ayağından genellikle hızlıca çıkartmaya çalışıyor. İstisnalar var tabi ama genelde yaptığı bu. Bazen bu acelecilikten tercihleri yanlış oluyor. Şut ve pas hızını ayarlayamıyor bazen. Bundan ötürü 1-2 top kaybı yaşadı. Fizik olarak bir tık düşük.
Tabi bunlar düzeltilmeyecek aman aman tüh öldük bittik özellikler değil. Önünde uzun bir kariyer var inşallah.
Kaan kadar da olsa hava hakimiyeti olsa iyi olurdu. Bunu iki yönlü de kullanmasına faydası olurdu.Barış Alper.