Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Listedekilerden gurbetçilerin büyük bir kısmını tanımıyorum. O yüzden pek yorum yapamayacağım ama listedeki Türkiye altyapılı oyuncuları sık sık dile getiriyordum. Benim de bir Scout Twitter hesabı açmamın zamanı geldi sanırım.

Bu oyuncular arasında en üzüldüğüm şu anlık Emin oluyor. Bir tık geç gittiği ve yanlış lige gittiğini düşünüyorum. Demir Ege de henüz üzerindeki toprağı tam atamadı.

Listedekilerden gurbetçilerin büyük bir kısmını tanımıyorum. O yüzden pek yorum yapamayacağım ama listedeki Türkiye altyapılı oyuncuları sık sık dile getiriyordum. Benim de bir Scout Twitter hesabı açmamın zamanı geldi sanırım.

Bu oyuncular arasında en üzüldüğüm şu anlık Emin oluyor. Bir tık geç gittiği ve yanlış lige gittiğini düşünüyorum. Demir Ege de henüz üzerindeki toprağı tam atamadı.
Doğru forvet diye konuştuk ama Bertuğ'u da unutmuşuz, gerçi şimdi baktım da pek bir varlık gösterememiş gibi, umarım o da başarıyı yakalar, fiziği çok iyi çünkü.

Doğru forvet diye konuştuk ama Bertuğ'u da unutmuşuz, gerçi şimdi baktım da pek bir varlık gösterememiş gibi, umarım o da başarıyı yakalar, fiziği çok iyi çünkü.
Önünde Kalimuendo var. Ama ondan formayı alması lazım artık. O da çok kötü çünkü. Gerçi baktım da genel olarak Rennes kötü bir sezon geçiriyormuş.

Önünde Kalimuendo var. Ama ondan formayı alması lazım artık. O da çok kötü çünkü. Gerçi baktım da genel olarak Rennes kötü bir sezon geçiriyormuş.
Aslında forvet yok diyoruz da, potansiyelli gençlerimiz fena, daha 5 ay var kupa başlangıcına kadar, o zamana kadar belki Semih de iyice form tutacak, bilmiyorum belki ben abartıyorum ama kadro ve gençleri düşündükçe çok yükseliyorum bu seneki Avrupa Kupası'na.

Aslında forvet yok diyoruz da, potansiyelli gençlerimiz fena, daha 5 ay var kupa başlangıcına kadar, o zamana kadar belki Semih de iyice form tutacak, bilmiyorum belki ben abartıyorum ama kadro ve gençleri düşündükçe çok yükseliyorum bu seneki Avrupa Kupası'na.
Ben yeterli olacağını düşünmüyorum. Bertuğ oynamadığı için formsuz bir hale gelirse kötü olur ama dediğim gibi Kalimuendo'yu keserse iyi olur ama kesemez de Rennes yönetimi yeni santrafor alırsa bu sefer 3. forvet konumuna düşecek kötü olacak.

Juve'nin hücum hattının verimsizliği Kenan'a yaradı. Fena oynamıyor ama eksikleri çok. Aşırı bencilleşebiliyor maç içinde ve santrafordan çok yardımcı forvet olarak daha başarılı olduğunu düşünüyorum ben. Kanat forvet ya da gizli forvet gibi oynaması lazım. Yanında rakip savunmayı dağıtacak bir santraforla oynarsa şov yapar. Onlar dışında Semih için 5 ay uzun bir süre. Zaten kendinden 3-4 yaş büyüklerle oynamaya alışkın ama oynadığı seviye belli. Önümüzdeki 20-25 maçta 11 oyuncusu olarak kullanılırsa Beşiktaş'ta turnuvanın geniş havuzunda iyi bir alternatif olur ama ben teknik heyetin kendisini takıma çağıracağını düşünmüyorum.

9 tarzı bir forvet her zaman lazım. Şuan buna uygun bir Semih var gibi ki o da daha çok kanat forvet gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık