İlk maçında değişiklikler kötüydü maalesef. Umarım aynı hataları yapmaz.Çocukları en iyi tanıyan isim Serdar hoca ne zaman girmelerini gerektiğini bilecektir.
İlk maçında değişiklikler kötüydü maalesef. Umarım aynı hataları yapmaz.Çocukları en iyi tanıyan isim Serdar hoca ne zaman girmelerini gerektiğini bilecektir.
Gedson'un pas zamanlaması, tercihleri hep (-) çok iyi top sürüyor, adam eksiltme konusunda da çok iyi ama.. sistemde çarkı yavaşlatan bir parça gibi.. (yanlış anlaşılmasın tempo katmıyor demiyorum ama atakta gerekli ilerlemeyi gösterecek yerlere de ulaştırmıyor topu. Sakız ediyor atakları) ben oynayış stilini pek beğenmiyorum, dediğin gibi belki bekte daha iyi oynar.Ben de beğenmiyorum pek. Gedson'u sağ bekte denerim ben. Orta sahada olduğunda tempo katsa da pas konusunda yetersiz, onun temposunu ve fiziksel özellikleri sağ bekte kulalnabiliriz.
@Count Alucard
Son durumunu bilmiyorum, ama Ghezzal yerine alınabilir uygun maaşa.
İlk maçın günahı olmazİlk maçında değişiklikler kötüydü maalesef. Umarım aynı hataları yapmaz.
Topsuz alanda tempo katıyor zaten, top geldiğinde dikine gitmediği sürece eksi yazıyor. Topsuz alanda onu ne kadar kullanırsak o kadar katkı verecektir.Gedson'un pas zamanlaması, tercihleri hep (-) çok iyi top sürüyor, adam eksiltme konusunda da çok iyi ama.. sistemde çarkı yavaşlatan bir parça gibi.. (yanlış anlaşılmasın tempo katmıyor demiyorum ama atakta gerekli ilerlemeyi gösterecek yerlere de ulaştırmıyor topu. Sakız ediyor atakları) ben oynayış stilini pek beğenmiyorum, dediğin gibi belki bekte daha iyi oynar.
Kronik sakat Ghezzal'dan da kurtulmak gerek..
Demir Ege'yi çok geç almıştı, 5 değişikliği kullanmamıştı. Hocaya da kızamıyorum gerçi, puan almak istediği için oynamak istememiştir çok. Umarım daha cesur olur bu maçİlk maçın günahı olmaz
Topsuz koşuları çok iyi, bu çocuğu oynatmayın allah belasını versin. Semih yerine Tayfur, Onur bulut oynuyordu kanatta... Sezon sonuna kadar forma giymeli.Semih yine attı![]()
Takım tam tempo kazandı ilk yarı bitti, neyse orta saha ve kanata kesinlikle transfer lazım. Defans zaten Allah'ın emri. Yeni TD'ye göre de bir tane sağ beke bakılcak. Beşiktaş iyi oynamıyor ama zaten gençler oynayacaksa çok da iyi oynamasına gerek yok. Oyuncu da yok aslında kadroda bakalım nasıl bir transfer dönemi geçireceğiz. Hasan Arat'ın vaatleri beni tatmin etti ama Fiko ve anç'den sonra benim hiçbir başkana güvenim yok, o yüzden bekliyorum kimler gelecek diye.Topsuz koşuları çok iyi, bu çocuğu oynatmayın allah belasını versin. Semih yerine Tayfur, Onur bulut oynuyordu kanatta... Sezon sonuna kadar forma giymeli.
Her mevkiye oyuncu gerekiyor. Rezil kadro kurdular göz göre göre. Umarım doğru tercihler yapılır.Takım tam tempo kazandı ilk yarı bitti, neyse orta saha ve kanata kesinlikle transfer lazım. Defans zaten Allah'ın emri. Yeni TD'ye göre de bir tane sağ beke bakılcak. Beşiktaş iyi oynamıyor ama zaten gençler oynayacaksa çok da iyi oynamasına gerek yok. Oyuncu da yok aslında kadroda bakalım nasıl bir transfer dönemi geçireceğiz. Hasan Arat'ın vaatleri beni tatmin etti ama Fiko ve anç'den sonra benim hiçbir başkana güvenim yok, o yüzden bekliyorum kimler gelecek diye.
Bizim taraftar da hoca beğenmiyor. Lan bu takıma kim gelir? Conte gelse net döver çoğu oyuncuyu.Gelecek hoca takıma bakıp gelmeye karar verirse onu heyecanlandıracak tek isim Semih olabilir. O top o şekilde vurup kaleyi tutturmak her babayiğidin harcı değildir.