Yahu ben anlamıyorum gerçekten. İki tarafın da en büyük savunması 1.5 sene sonra seçim var macera aramayın. E sonra da 3 sene sonra seçim var sonra da 3 sene sonra sonra da 3 sene... Hiç macera aramayalım o zaman Serdarball izlemeye devam.
Ben de Alman ve benzer ekoldan gelen hocadan yanaydım. Giovanni van Bronckhorst büyük ihtimal tutmayacak. Şu 1.5 senede genç oyuncları oynatarak yarışan bir takım kurması yeterli benim için. Sonrasında duruma bakılır.Yahu ben anlamıyorum gerçekten. İki tarafın da en büyük savunması 1.5 sene sonra seçim var macera aramayın. E sonra da 3 sene sonra seçim var sonra da 3 sene sonra sonra da 3 sene... Hiç macera aramayalım o zaman Serdarball izlemeye devam.
Hiç beğenmediğimiz şutlamak için yer aradığımız ve sonunda 10 yıl sonra kar ederek sattığımız ilk oyuncu olduğu için transferini şaşkınlıkla karşıladığımız kaleciyle UEL'de final oynadı adam. Bununla Sergen kıyaslanmaz yani.
Tabi ben Hollandalı teknik adamlara karşı ön yargılı bir ismim. Tutar tutmaz bilmiyorum ama Sergenden iyi hoca olduğuna eminim.
Bu herifi ciddiye alıp yorum bile yapmam. Bu tarftarla yapılanma imkansızmış falan filan. Bu taraftar 4-5 sene feda dönemini bekledi. Mükafatını 2 şampiyonluk ve çok iyi bir Avrupa dönemiyle aldı. Şimdi bir menemenle takımı ve taraftarı bağlayan Samet Hoca tam yetkili olarak futbolun başında. Bu şahıs gibiler olmasa daha güllük gülistanlık olacak her şey.Ben de Alman ve benzer ekoldan gelen hocadan yanaydım. Giovanni van Bronckhorst büyük ihtimal tutmayacak. Şu 1.5 senede genç oyuncları oynatarak yarışan bir takım kurması yeterli benim için. Sonrasında duruma bakılır.
Kendi ekibine Gürsoy Yalçın'ı alan adamla da karşılaştırmayın artık ya, başarılı olur olmaz o ayrı mevzu.
Son Dakika!Usta batiyosunuz demiştim bak..
@Mihawk
Ülke o kadar karışık ki uğraşırken bile hevessiz oluyor insan;/