Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Arat 10 gün sonra başlayacak transfer döneminde de sıvarsa boş vaat konusunda Burak Elmas'ı geçecek. Bizim ki 100 milyon euro ile geliyorum transfer dönemi açıldıktan 10 gün sonra transferi bitireceğim gibi vaatlerle kandırdı en azından. xd

Hasan Arat 10 gün sonra başlayacak transfer döneminde de sıvarsa boş vaat konusunda Burak Elmas'ı geçecek. Bizim ki 100 milyon euro ile geliyorum transfer dönemi açıldıktan 10 gün sonra transferi bitireceğim gibi vaatlerle kandırdı en azından. xd
Gs taraftarının Hasan Arat'ı, Burak Elmas'a benzetme takıntısı ilginç cidden. Hasan Arat başarılı olur olmaz, o ayrı bir mevzu, ama Burak Elmas'la benzerliği yok.

Gs taraftarının Hasan Arat'ı, Burak Elmas'a benzetme takıntısı ilginç cidden. Hasan Arat başarılı olur olmaz, o ayrı bir mevzu, ama Burak Elmas'la benzerliği yok.
O aday olurken her yere UEFA şampiyonluğu döneminde yönetimde olduğuna dair fotoğraflar yayınlattı, Faruk Süren'in damadı ve onun desteğini aldı o da bizim efsane başkanlarımızdandır. Birde kulübü çok öne geçirecek bir sürü proje anlattı. Sonra takımı gelecek vaat eden oyuncularla doldurdu 25 milyon euro bonservis verip, Gedson gibi para kazandırabilecek bir potansiyeli BJK'ye kaptırdı. Belki kalabilse projelerini yapabilse bir şeyler başarabilirdi ama FT'yi kovup Torrent'i getirdi Guardiola'nın yardımcısı PR'ı yaptırdı sonra kovuldu kulüpten.

Hasan Arat'da aynı yolda yürüyor projeler sportif başarı gelmezse göz doyurmaz. Bu sene bir umudunuz yok diye pozitif bakabiliyorsun ama 1 ay oldu hocanız yok. :D

Real Carlo ile sözleşme uzatmış her şey sarpa sardı. Bu adam Brezilya ile anlaşmıştı zaten bırakın da gitseydi. Siz de Bayern hegomonyasına son veren Xabi kral ile sözleşme imzalayıp uzun yollu bi teknik direktör almalıydınız. Brezilya da gerçek bi teknik direktör ile çalışmanın artısını kazanmış olurdu. Şu Xabi Leverkusen'den sonra nereye gidecek merak ediyorum. Bir Guardiola yetişiyor. Tarihin en iyilerinden olacak Pep ile beraber. Tam bir teknik direktör havası var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık