Hoş geldin yeni koku
Jesus'a giden 7 milyon olmasın da koku olsun.Hoş geldin yeni koku![]()
Önceki yönetim döneminde Enes u15te oynarken 1 maç u17de denenmişti. Yanılmıyorsam yarım saat oynayıp gol atmıştı ve ertesi hafta yetersiz diye tekrar u15e gönderilmişti. Böyle mantıksızlık olabilir mi?@Count Alucard Bizim altyapıda en çok hoşuma giden mevzu bu. Enes kendi yaşıtlarına fazla geliyodu, 12 maçta 17 gol 17 asist gibi istatistik kasmıştı. Daha zorlanacağı yerde oynaması gelişimi için iyi olacak.
Maakay ile sırf Semih için bile görüşüyor olabilirler.
Enes göz önünde olmalı. Hatta arada a takıma bile girmeli. Umarım kaybolup gitmez bu çocuk. Enes, Arda, Kenan ve Semih... Milli takımın dehşet bir hücüm hattı olur.Önceki yönetim döneminde Enes u15te oynarken 1 maç u17de denenmişti. Yanılmıyorsam yarım saat oynayıp gol atmıştı ve ertesi hafta yetersiz diye tekrar u15e gönderilmişti. Böyle mantıksızlık olabilir mi?
Şu an benim gözümde Türk futbolunun 2 potansiyeli çok yüksek yeteneği var. Arda ve Semih ikilisi. Aslında Emirhan da var ama o kendi potansiyelini yedi. Neyse ayrı konu…
İkisi de 15 yaşında u19 seviyesine çıktılar. Bu çok önemli çünkü o yaşlarda yaş farkı çok önemli.
Maakay ile sırf Semih için bile görüşüyor olabilirler.
Sadece hücum değil genel anlamda iyi bir jenerasyon geliyor. Kalite anlamında her zaman üstüne koya koya gidiyoruz ama ya yanlış teknik direktör tercihi ya da menajer odaklı yanlış kadro mühendisliği ile başarı kaydedemiyoruz.Enes göz önünde olmalı. Hatta arada a takıma bile girmeli. Umarım kaybolup gitmez bu çocuk. Enes, Arda, Kenan ve Semih... Milli takımın dehşet bir hücüm hattı olur.
Maakay'ın Network'u de sağlam. Kenan gibi kıyıda köşede kalmış genç varsa alınabilir. Gurbetçi oyunculardan çoğunlukla fayda aldık, değerlendirmek şart.