Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Count Alucard Bizim altyapıda en çok hoşuma giden mevzu bu. Enes kendi yaşıtlarına fazla geliyodu, 12 maçta 17 gol 17 asist gibi istatistik kasmıştı. Daha zorlanacağı yerde oynaması gelişimi için iyi olacak.

Önceki yönetim döneminde Enes u15te oynarken 1 maç u17de denenmişti. Yanılmıyorsam yarım saat oynayıp gol atmıştı ve ertesi hafta yetersiz diye tekrar u15e gönderilmişti. Böyle mantıksızlık olabilir mi?

Şu an benim gözümde Türk futbolunun 2 potansiyeli çok yüksek yeteneği var. Arda ve Semih ikilisi. Aslında Emirhan da var ama o kendi potansiyelini yedi. Neyse ayrı konu…

İkisi de 15 yaşında u19 seviyesine çıktılar. Bu çok önemli çünkü o yaşlarda yaş farkı çok önemli.

Maakay ile sırf Semih için bile görüşüyor olabilirler.

bu maçı kazanırsak, 4. sıra ile aramızdaki puan farkı 4'e düşecek ama takımda hem çok sayıda eksik hem de rehavet var. brighton'ın da çok sayıda eksiği var ama o kadar eksikle 4 attılar son maçta tottenham'a. haşat etmezler umarım bizi de.

Önceki yönetim döneminde Enes u15te oynarken 1 maç u17de denenmişti. Yanılmıyorsam yarım saat oynayıp gol atmıştı ve ertesi hafta yetersiz diye tekrar u15e gönderilmişti. Böyle mantıksızlık olabilir mi?

Şu an benim gözümde Türk futbolunun 2 potansiyeli çok yüksek yeteneği var. Arda ve Semih ikilisi. Aslında Emirhan da var ama o kendi potansiyelini yedi. Neyse ayrı konu…

İkisi de 15 yaşında u19 seviyesine çıktılar. Bu çok önemli çünkü o yaşlarda yaş farkı çok önemli.

Maakay ile sırf Semih için bile görüşüyor olabilirler.
Enes göz önünde olmalı. Hatta arada a takıma bile girmeli. Umarım kaybolup gitmez bu çocuk. Enes, Arda, Kenan ve Semih... Milli takımın dehşet bir hücüm hattı olur.

Maakay'ın Network'u de sağlam. Kenan gibi kıyıda köşede kalmış genç varsa alınabilir. Gurbetçi oyunculardan çoğunlukla fayda aldık, değerlendirmek şart.

fornals ve benrahma kafa olarak bitirmişler west ham'ı, dolanıyorlar öyle sahada. iki futbolcuya toplamda 50m€ bonservis ödedik ama çok az verim aldık. hem biz kaybettik hem de bu iki futbolcunun kariyeri hiç oldu. çok üzücü.

umarım biz kazanırız ama brighton kazanmaya daha yakın olan taraf.

Enes göz önünde olmalı. Hatta arada a takıma bile girmeli. Umarım kaybolup gitmez bu çocuk. Enes, Arda, Kenan ve Semih... Milli takımın dehşet bir hücüm hattı olur.

Maakay'ın Network'u de sağlam. Kenan gibi kıyıda köşede kalmış genç varsa alınabilir. Gurbetçi oyunculardan çoğunlukla fayda aldık, değerlendirmek şart.
Sadece hücum değil genel anlamda iyi bir jenerasyon geliyor. Kalite anlamında her zaman üstüne koya koya gidiyoruz ama ya yanlış teknik direktör tercihi ya da menajer odaklı yanlış kadro mühendisliği ile başarı kaydedemiyoruz.

Stoper olarak 20 yaşında 6. Büyük ligin önde gelen takımlarından Bragada banko 11 oyuncusu olan Serdar da potansiyelini göstermeye başladı.

Stoper demişken Altay’da 18lik sol stoperi Efe Sarıkaya Antalya ile anlaşamamış. Daha iyi bir teklif almış olma ihtimali yüksek. Avrupa yapacağı bile konuşuluyor. 300 bin Euro… Sonraki satıştan pay istemiyorsa Altay riske edilebilir bir tutar.

olumlu tarafından bakıyorum: çok iyi oynayan brighton 2 puan kaybetti, berbat oynayan west ham 1 puan kazandı.

bu maçta takımımı izlerken gözlerim kanadı ama son 4 maçta(wolves, manu, arsenal, brighton) 10 puan topladık. ligi üst sıralarda bitirip daha fazla para kazanmalı ve avrupa'ya gitmeliyiz. bu kadroyu revize etmemizin tek yolu bu.

david moyes son sözüm sana. çok başarılısın ve çok seviyorum seni ama oynattığın futboldan tiksiniyorum. hiçbir şey yapamazsan faul yaparsın. faul bile yapamaz mı bir takım? 90 dakika boyunca ceza sahası dışında savunma yaptık ve kaleci hariç herkes leş atmasına rağmen futbolcu da değiştirmedik. tıpkı benim gibi oturduğun yerden maçı izliyorsun david moyes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık