Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

Ustam hiç ses vermedin ya iki muhabbet edelim bir dahaki sefere.
İşten çıkmıştım ya 11'de. Sesli bir ortamdaydım izlerken. Telefondan izliyordum. Sizin muhabbetleri dinledim ama dahil olamadım. Bir dahakine artık. :D

Kopenhag'ın yenmesi kötü oldu bu arada bana göre. En iyi skor beraberlik olurdu bu maçta. Berabere bitseydi en azından 2.lik maçı Manu ile aramızdaki maça göre oynanacaktı fakat Kopenhag'ın kazanması onlarında dahil olduğu bir senaryoya itti. Manu maçını yenemediğimiz senaryo işleri çok zorlaştırır. Kopenhag deplasmanı çok sıkıntı. 3.lük için feci asılacak. Manu'yu yendiğimiz senaryo en azından Manu'yu dışarı atar ve Kopenhag'ta beraberlikte bizim işimize yarar 2.lik için ama Manu'ya evimizde puan kaybedersek aman aman olacağız son maç için.

Bayern'in 15 puanla Manu deplasmanına gidip kolpadan puan kaybetmesi gibi bir senaryoda yaşanabilir. Feci bir hale geldi grup. :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün geceden beri Bayern'den deplasmanda puan alamadık diye üzülüyoruz.Seviyenin her zaman bu olması gerekiyor.Avrupa'da başarı istiyorsak rakibimiz Bayern Real City olmalı.Dün puan alamadık diye üzüldüğümüz Bayern erken eşleşme olmazsa büyük ihtimalle finalde City ile kapışır.Günün birinde finallerde yarı finallerde bunlarla kapışmak bize de nasip olur inşallah.Bunun olması için İcardiyi Zahayı aldığın sezonda onları besleyecek 10 numara ve 8 numara transferlerini de yapabilmek gerek bunun için de elinde para olması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık