İşten çıkmıştım ya 11'de. Sesli bir ortamdaydım izlerken. Telefondan izliyordum. Sizin muhabbetleri dinledim ama dahil olamadım. Bir dahakine artık.
Kopenhag'ın yenmesi kötü oldu bu arada bana göre. En iyi skor beraberlik olurdu bu maçta. Berabere bitseydi en azından 2.lik maçı Manu ile aramızdaki maça göre oynanacaktı fakat Kopenhag'ın kazanması onlarında dahil olduğu bir senaryoya itti. Manu maçını yenemediğimiz senaryo işleri çok zorlaştırır. Kopenhag deplasmanı çok sıkıntı. 3.lük için feci asılacak. Manu'yu yendiğimiz senaryo en azından Manu'yu dışarı atar ve Kopenhag'ta beraberlikte bizim işimize yarar 2.lik için ama Manu'ya evimizde puan kaybedersek aman aman olacağız son maç için.
Bayern'in 15 puanla Manu deplasmanına gidip kolpadan puan kaybetme gibi bir senaryoda yaşanabilir. Feci bir hale geldi grup.![]()
Dünkü laflarından sonra Bakambu pp yapman farz oldu.Bakambu son 15 sene de şampiyonlar liginde fenerden daha çok atmış![]()
Ahanda gizli fenerliliğini biliyordumHayırlı olsun fenerime
Maç 3-0 olunca aha şimdi alır dedim dedem yine almadı gitti başka bi genç eleman aldı.Arda, Halil Umut Meler'e beni oyuna almazsa almasın kafama takmıyorum dedelere alışığım demiş aferin : ))
Milli arayı kulüpte geçirmesini istiyorlar bence. Bu yüzden Valencia maçında da oynatmayabilir veya oynasa bile çok az oynadığı için Montella'ya hazır değil onu çağırma falan der : ))Maç 3-0 olunca aha şimdi alır dedim dedem yine almadı gitti başka bi genç eleman aldı.
Milli arayı kulüpte geçirmesini istiyorlar bence. Bu yüzden Valencia maçında da oynatmayabilir veya oynasa bile çok az oynadığı için Montella'ya hazır değil onu çağırma falan der : ))
Doğru olabilir fakat Arda Rayo maçında oynatılsa çözerdi bence.Milli arayı kulüpte geçirmesini istiyorlar bence. Bu yüzden Valencia maçında da oynatmayabilir veya oynasa bile çok az oynadığı için Montella'ya hazır değil onu çağırma falan der : ))