Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşten çıkmıştım ya 11'de. Sesli bir ortamdaydım izlerken. Telefondan izliyordum. Sizin muhabbetleri dinledim ama dahil olamadım. Bir dahakine artık. :D

Kopenhag'ın yenmesi kötü oldu bu arada bana göre. En iyi skor beraberlik olurdu bu maçta. Berabere bitseydi en azından 2.lik maçı Manu ile aramızdaki maça göre oynanacaktı fakat Kopenhag'ın kazanması onlarında dahil olduğu bir senaryoya itti. Manu maçını yenemediğimiz senaryo işleri çok zorlaştırır. Kopenhag deplasmanı çok sıkıntı. 3.lük için feci asılacak. Manu'yu yendiğimiz senaryo en azından Manu'yu dışarı atar ve Kopenhag'ta beraberlikte bizim işimize yarar 2.lik için ama Manu'ya evimizde puan kaybedersek aman aman olacağız son maç için.

Bayern'in 15 puanla Manu deplasmanına gidip kolpadan puan kaybetme gibi bir senaryoda yaşanabilir. Feci bir hale geldi grup. :D

Grup Teksas şu an. Kim kimi tutarsa.

Fenerbahçeli sosyal medya hesapları Okan Buruk u UEFA ya şikayet ediyor küfür ediyor portekizli diyip ırkçılık yaptı diye gülermisin ağlarmısın. Dün Bayernle uğraşıyorduk bizim rakibimiz Bayernle United diyorduk, rüya bitti tekrar muhteşem ligimize döndük bunlarla uğraşıyoruz.Nefretle veya dalga geçmek için söylemiyorum tamamen empati yapıyorum 15 senedir şampiyonlar ligine gitmesem rakibim dediğim takım gidip deplasmanda United yense,Bayernle başbabaş oynasa diğer maçta Man.United yener guruptan çıkarız diye kafası rahat olsa hiç sesimi çıkarmam. Kıskanırım onu inkar etmiyorum,oralarda ben de olmak isterim o ayrı ama gidipte Bayerni biz de yenerdik,Mancester ı beşlerdik falan diyip rakibimi Uefaya falan şikayet etmezdim 15 senedir o lige gidemememin verdiği üzüntüyle sesimi çıkarmadan şampiyon olup gitmek için dua ederdim takımımı desteklerdim.Bu hareketler rakibinizin size olan saygısını daha da düşürür öyle bir saygı kalmadı kimsede o da ayrı mesele ama antipatiyle bakmayan nefretle bakmayan çok Galatasaraylı var.Mesela ben holigan değilim Fenerbahçeye veya Beşiktaşa nefretim yok Fenerbahçe galibiyetlerinin de Beşiktaş galibiyetlerinin de mağlubiyetlerinin de Ankaragücü galibiyeti veya mağlubiyetinden hiçbir farkı yok benim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık