12 atarlar 8 sayılır.Kendi evlerinde bizi güç bela yenen Münich’e bu muhteşem ötesi Fener deplasmanda kaç tane atar sizce. Ben de 17-0 yener diye düşünüyorum Fb’nin.
@Arthur Morgan @Mihawk @Whitebear D
12 atarlar 8 sayılır.Kendi evlerinde bizi güç bela yenen Münich’e bu muhteşem ötesi Fener deplasmanda kaç tane atar sizce. Ben de 17-0 yener diye düşünüyorum Fb’nin.
@Arthur Morgan @Mihawk @Whitebear D
12 atarlar 8 sayılır.
Gruptan çıkmaktan daha çok önemsediğim şey şu Kopenhag'ı yenmek.Bu lavuklar bizi yenerler evimizde. Futbol sever böyle trajik hikaye ve başarıları.
Futbol garip tabi ne olacağı belli olmaz ama düzgün oyunumuzu oynarsak çok zor ya.Bu lavuklar bizi yenerler evimizde. Futbol sever böyle trajik hikaye ve başarıları.
Aynı seviyede olmadığını gösterir diyorum ben de zaten alaycı bir şekilde yazmadım FB'nin büyüklüğünü tesciller derken. Tırnavadan çok çok daha büyük bir takım olduğu için dalga geçiliyor.Dostum sen Bayernle maç yapıyorsun diye nasıl Bayern seviyesinde değilsen Fenerde ismi duyulmamış takımla maç yapıyor diye aynı seviyede olmuyor. Ama sohbette dönen muhabbet seviye üzerinden olduğu için goy goy bu şekilde dönüyor.
Tam olarak iki maçın özeti olmuş. İyi yapmışlar
Gruptan çıkmaktan daha çok önemsediğim şey şu Kopenhag'ı yenmek.